Ny release fra EMMY

Tekst/melodi: Olli Äkräs, Emmy, Erlend Guttulsrud Kristansen

Emmy Kristine Guttulsrud Kristiansen (20) fra Sande i Vestfold.

Etter å ha vunnet sin semifinale i årets Melodi Grand Prix og gått videre til finalen, fikk 20 år gamle EMMY vist seg for over 1,8 millioner seere på NRK i beste sendetid. Til tross for at hun ikke tok MGP-gullet i finalen har låta klatret inn på charts, og vist at EMMY ble en artist som festet seg hos publikum. I kjølvannet av finalen har EMMYs Witch Wood svært en av låtene som har gjort det best i ettertid, med over 750k streams i Norge, og over 900k streams totalt.

2. april slipper EMMY sin neste singel, poplåta Collection. Den nye låta preges, som Witch Woods, av girl power og attitude, og sklir rett inn i kategorien «Women of pop». Den er skrevet av Emmy Kristine Guttulsrud Kristiansen (EMMY), Erlend Guttulsrud Kristansen og Olli Äkräs. Sistnevnte bidro også til å skrive Witch Woods. Collection er produsert av AKRAS og EMMY selv.

«Collection handler om en jente som finner ut at hun ikke er typens eneste kjæreste, og om hvordan hun reagerer på dette.» Sier Emmy om budskapet i singelen. «Sjalusi og sinne i et forhold er jo noe veldig mange har følt og føler på, og jeg håper disse og andre kan finne styrke i sangen min. Det er en uptempo-låt, som jeg håper folk vil danse til, og synge med på.»