Ny regiondirektør i vest for Telenor

(Bergen, 12. juni 2018) Ørjan Hammersland tar over som regiondirektør for Telenor i region vest (Hordaland, Sogn og Fjordane) etter at Rune Wilhelmsen gikk over i ny rolle som leder for Smart havbruk tidligere i år.

Hammersland kommer fra rollen som CCO (kommersiell leder) i Mediability Group – en leverandør av løsninger til TV- og mediaindustrien. Før dette hadde han lang fartstid i Atea, hvor han var ansatt fra 2001 til februar 2017. Han avsluttet sin karriere i Atea som direktør for Region Nord.

– Vi er veldig glade for å få med Ørjan på laget, sier Cathrine Gulbrandsen, direktør for salg storkunde og region i Telenors bedriftsdivisjon.

– Hammersland har med seg betydelig kompetanse og erfaring som salgsleder innenfor IT, noe vi mener er svært viktig for å bidra i målet vårt om å bli kundens foretrukne partner.

– Vestlandet er et viktig område for oss, og vi trenger en leder som kan være en pådriver for både endring og vekst. Gjennom sine mange år som leder har Hammersland opparbeidet seg mye kompetanse og et stort kontaktnett. Dette mener vi er svært viktig for å kunne lykkes lokalt, sier Gulbrandsen.

Ørjan Hammersland starter i Telenor i midten av august.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Roald, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 957 74 993, e-post: roald.orheim@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no