Ny musikk fra Yomi

Tidligere i år fikk vi servert EPen “Problematiske Løsninger” med fire låter som tar for seg hvordan en ung mann ser på livet.

Nå er Yomi tilbake med en ny låt. Det unge talentet har brukt karantenetiden på å skrive og spille inn nytt materiell. Et av resultatene får vi nå høre i form av låten “Ligge lavt”. En låt Yomi startet på for ca 2 år siden, og endelig har gjort ferdig.

“Låta har vært liggende in the vault i ca 2 år. Jeg husker at jeg var glad og nervøs før session, siden dette var første gang jeg skulle jobbe med en “profesjonell” produsent, i et “ordentlig” studio. Det tok nesten ingen tid å fange en vibe. Jeg husker jeg drev å sang for meg selv, og første linja som kom ut av meg var “Kan vi ligge lavt i en stund, for jeg har begynt å se meg rundt” forteller Yomi.

“Ligge lavt” er skrevet av Yomi og er en smørblid sommer låt, hvor han har med seg Clairmont bak spakene. Låta tar for seg hvor viktig det er å ligge lavt noen ganger, og holde ting i et forhold lowkey. Og andre ganger kan det å ligge lavt bety å ta en liten pause fra hverandre.

Om låta sier Yomi følgende: “Den handler om å ligge lavt. Når vi lagde låta så tenkte jeg ikke på det som å holde en “lav profil”, men en annen måte å si det er slutt på.”

Du kan høre sommerens lydspor for alle som liker å “Ligge lavt” her

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her