Ny låt fra SKAAR

SKAARs tredje singel er endelig ute. «24» føler opp knalldebuten «Higher Ground» som i skrivende stund har godt over 4 millioner strømminger og lyttere over hele verden, samt den groovy dansetunen «Wicked Rhythm» som kom på nyåret. 

De to låtene har gitt 20-åringen mye oppmerksomhet allerede i sitt første halvår som artist. «Higher Ground», som var en del av soundtracket til dansefilmen Battle, har gitt henne lyttere på flere kontinenter. Begge låtene har fått høy rotasjon på norsk radio og ført til flere TV-opptredener, festivalbookinger og ikke minst: en invitasjon fra kongefamilien om å bli med dem på statsbesøk i Chile, som Hilde selvsagt takket ja til. 

Oppsummert må det kunne betegnes som en knallstart på karrieren. Og det er mye mer i vente.

– Det siste året har vært ubeskrivelig kjekt. Jeg har på mange måter nådd en del av målene mine mye tidligere enn jeg hadde trodd.

Først ut er altså «24». En låt skrevet av Hilde selv, med hjelp av produsent Erik Smaaland, Benjamin Pedersen og Gerard O’Connel.

– Det er ei låt om en relasjon som ikke er bra for deg. Det kan være både vennskap eller kjærlighet.

– Det er en feelgood break up-låt. Den handler om å ta tilbake makta over seg selv, og gi en liten finger til de som vil dra deg ned. 

“24 hours – you won’t hurt me again – because I’ve got the power” 

Brudd eller ikke, vi kan alle trenge ei låt som får oss til å føle oss ovenpå i blant. La «24» være den låten, inn i våren og lysere tider. For SKAAR selv er det mange solskinnsdager i vente.

– Det at jeg har fått så god respons på musikken min er veldig gøy. Fremover er planen å spille mye mer live og fortsette å utvikle meg. Det er nå det virkelig begynner!

Se den nydelige lyric-videoen til «24» her, eller sjekk ut låta der du lytter til ny musikk!

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her