Ny, energisk singel fra Julie Bergan

Julie Bergan har ikke akkurat ligget på latsiden siden…vel, noen gang egentlig… men heller ikke siden hun slapp sin første fullengder for et drøyt år siden. «Turn On The Lights» inneholder hits som «Arigato», «Guilt Trip» og «Blackout», og har streamet til 2 x platinum, mens 24-åringen fra Skien har turnert verden rundt. Sammen med Alan Walker har hun spilt på anerkjente festivaler som Coachella og EDC Japan, toppet hit -og radiolister i Europa og Asia med megahiten «Ignite», som de utga med produsent K-391 og Seungri – låta er nå også Spellemannominert.

I alt dette har Julie også rukket å frekventere festivalscener landet rundt som headliner, og bikket 300 millioner strømminger på Spotify.

Nå er Skiensjenta klar for nye sprell. Nylig ble det klart at hun skal være programleder for Spellemannprisen, hvor hun altså også kan stikke av med prisen for Årets Låt.

Før dette kickstarter Julie 2019, og slipper nå sin nye singel «STFU» – en eksplosiv låt, akkurat som artisten selv.

  • Jeg elsker energien i låta! Teksten er litt vemodig, men låta føles på ingen måte nedstemt ut. Den gjenspeiler hvor energisk jeg føler meg på scenen, og den får meg til å føle meg sterk.

Alle som har sett Julie Bergan på en scene skjønner akkurat hvor energisk det er. 24-åringen formelig eksploderer av kraft og tilstedeværelse foran publikum. Å stå sterkt i ting, er også viktig for henne av scenen. 

  • Jeg er en person som sier ifra når ting ikke er greit, og liker ikke å gå rundt grøten. Og denne låta går ikke rundt grøten på noen som helst måte.

Klar tale fra Bergan der altså. «STFU» er ute 1. mars.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her