NRK integreres i Telenors T-We-løsning

(Fornebu, 8. februar 2019) NRKs app er allerede tilgjengelig for kundene. Nå blir det enda enklere å finne innholdet fra NRK når Telenor i tillegg legger alle NRKs kanaler inn i Ukesarkivet. Dermed blir NRKs programmer bare et tastetrykk unna.

– Vi er stolte av å kunne tilby denne tjenesten til kundene. NRKs produksjoner er synonymt med kvalitet, og nå får kundene enda bedre tilgang til et mangfold av lokalt innhold som gjelder for alle NRK-kanaler, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

Med T-We kan du enkelt gå tilbake i tid og se programmene du gikk glipp av i opptil sju dager. Se alt fra «Mesternes mester» til «Nytt på Nytt» og «Dagsrevyen» akkurat når det passer deg. Programmene er lett tilgjengelig i TV-guiden, eller i T-We-portalen.

Stort fortrinn
– Lokalt innhold, altså norsk humor, underholdning og nyheter, er veldig viktig for oss og kundene. Denne sjangeren gir oss det fremste konkurransefortrinnet for oss som TV-distributør mot de store globale aktørene. Vi legger derfor mye vekt på å løfte fram norsk innhold i T-We.

– Ved å ta redaksjonelle grep kan vi vise dette fram og være et stort utstillingsvindu for norskprodusert innhold, og NRK er selvsagt en viktig aktør i denne sammenhengen, sier Camilla Amundsen.

Telenor har tidligere presentert en oversikt over de mest strømmede programmene i T-We.

– Nå som NRKs ukesarkiv er inne i portalen, tror vi NRKs titler vil prege oversikten over de mest strømmede programmene i mye større grad, sier Amundsen.

Fakta om Ukesarkiv på NRK-kanalene

  • Ukesarkivfunksjonen i T-We er aktivert på alle TV-kanalene til NRK, inkludert distriktsvariantene.
  • Ukesarkivet gjelder kun dekoder, ikke T-We-app eller T-We.no.
  • Telenor tar opp alt nordisk innhold og all sport. Filmer eller serier som originalt ble laget i andre land er ikke tilgjengelig av rettighetsmessig årsaker.
  • Ukesarkiv finnes nå for alle de mest sette kanalene i T-We.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: [email protected] eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største leverandør av telekommunikasjon og digitale tjenester. Vår infrastruktur er grunnmuren i digitaliseringen av Norge med dekning og hastigheter i verdensklassen. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 12 land. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum.

Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no