Norwegian vinner stor internasjonal pris

Norwegian er kåret til «Value Airline of the Year» av Air Transport World, et ledende internasjonalt luftfartsmagasin. – Norwegian har satt sine spor i det globale markedet med et godt kvalitetsprodukt til en lav pris, ifølge juryen.

– Jeg vil gratulere konsernsjef Bjørn Kjos og resten av hans team med en velfortjent pris. Juryen er meget imponert over det selskapet har oppnådd og Norwegians kontinuerlige innovasjon. Selskapet har vist at det å reise langt kan gjøres til en lav pris, sier sjefredaktør i Air Transport World, Karen Walker.

– Dette er en stor annerkjennelse for oss i Norwegian og ville ikke vært mulig uten alle våre dedikerte medarbeidere. Norwegian ble grunnlagt for å kunne gi alle muligheten til å fly, og høy kvalitet til en lav pris er hva vi etterstreber å tilby de reisende i alle markeder vi går inn i, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Tidligere i år ble Norwegian kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter for tredje år på rad og Europas beste lavprisselskap for femte år på rad av SkyTrax World AirlineAwards.  Norwegian ble også kåret til «Årets flyselskap» av CAPA- Center for Aviation i september.

Magasinet Air Transport World deler ut priser årlig til ulike aktører i luftfarten og prisen til Norwegian deles ut i Dublin 28.mars.

For mer informasjon, kontakt Norwegians pressetelefon: 815 11 816.

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,6 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube