Norwegian vant to anerkjente priser under Airline Economics Aviation 100 Awards

Norwegian ble i går kveld tildelt prisene «Årets Finansdirektør / Finansteam» og «Årets Finansavtale». Prisene er en anerkjennelse av selskapets innsats i arbeidet med å gå fra vekst til lønnsomhet. 

Norwegian mottok de to prisene i går kveld under The Airline Economics Aviation 100 Awards i Dublin. 

Norwegians finansdirektør Geir Karlsen tok imot prisen «Årets Finansdirektør / Finansteam» og hans nærmeste kolleger mottok prisen «Årets Finansavtale» som anerkjenner den såkalte «joint venture»-avtalen mellom Norwegian og China Construction Bank Leasing International. Hensikten med det felleseide selskapet er å finansiere, eie og lease ut fly som Norwegian har bestilt. 

– Jeg er godt fornøyd med at teamet vårt blir anerkjent for solid og hardt arbeid gjennom 2019. Det siste året har vært utfordrende, men vi har klart å iverksette en rekke tiltak for å sikre at vi leverer på strategien om å gå fra vekst til lønnsomhet. I 2020 vil vi fortsette å jobbe for fullt med å bygge en sterk, bærekraftig og lønnsom virksomhet til det beste for våre kunder, ansatte og aksjonærer, sier Geir Karlsen.

Les mer her.

Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 36 millioner reisende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). De siste fem årene har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube