Norwegian Reward fyller ti år

I dag feirer Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, tiårsjubileum. Med sine 6,5 millioner medlemmer er fordelsprogrammet det største i Norden. Fordelsprogrammet vokser med over 4 000 medlemmer hver dag.

– Vi har gått fra å være et lite fordelsprogram for norske reisende til å bli et internasjonalt fordelsprogram med lojale og engasjerte medlemmer over hele verden. Det er vi utrolig takknemlige for. Vi vokser med mer enn 4 000 medlemmer hver dag og det tar vi som et tegn på at kundene verdsetter tilbudet vårt, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Norwegian Reward introduserer jevnlig nye fordeler og muligheter til å tjene CashPoints til sine medlemmer. Det er utviklingen av medlemsfordeler som har bidratt til den sterke veksten. I Norge har programmet over 1,6 millioner medlemmer. Norwegians ekspansjon i Spania, Storbritannia og USA har også ført til en høy medlemsvekst i disse markedene.

– Vi skal fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere slik at medlemmene våre får enda flere muligheter til å tjene CashPoints som kan brukes til å betale for flyreisen og andre produkter med Norwegian, fortsetter Brede Huser.

Tidligere i år vant Norwegian Reward to internasjonale priser: «Flybransjens beste lojalitetsprogram i Europa/Afrika» og «Beste kredittkort for lojalitetsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards – stemt frem av millioner av reisende over hele verden.

Om Norwegian Reward:
Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Medlemmer som flyr ofte får en ekstra fordel hver sjette reise; alt fra gratis Fast Track eller gratis setereservasjon til høyere CashPoints-opptjening eller gratis bagasje. Det er også mulig å koble en Norwegian Reward-profil opp mot et Bank Norwegian kredittkort som er gratis og gir 1% CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, besøk: https://no.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet er helt gratis.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube