Norwegian Reward fornyes

Pressemelding –

Fordelsprogrammet Norwegian Reward får ny drakt og med dette følger nye fordeler. I løpet av våren introduseres en rekke ekstra goder for de som flyr mest.

Norwegian Reward er Norwegians prisbelønnede fordelsprogram. Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. Opptjening av CashPoints og fordeler utgjør fortsatt kjernen i programmet. Jo oftere Reward-medlemmer velger å fly med Norwegian, jo flere fordeler får de. De som flyr ekstra ofte vil fremover få enda flere fordeler å velge mellom.

Større frihet til å velge blant fordeler

Reward-medlemmer vil få en ny fordel for hver åttende flyvning i løpet av 12 måneder, inkludert mellomlandinger. Den første fordelen er alltid 2 % ekstra CashPoints på alle Norwegian-flybilletter, deretter velger medlemmer fordeler selv. I tillegg til gratis innsjekket bagasje, setereservasjon, fast track og ytterligere 2 % opptjening av CashPoints, kan medlemmer nå også velge gratis håndbagasje i bagasjehyllen som neste fordel.

– Medlemmene våre har sagt at fordelene de selv kan velge mellom er blant de viktigste godene i Reward-programmet. I tillegg til større fleksibilitet ved valg av fordeler, legger vi nå også til en lenge etterlengtet fordel, nemlig gratis håndbagasje, sier Christoffer Sundby, markedsdirektør i Norwegian.

Ekstra fordeler for de som flyr mest

Norwegian vil i løpet av våren også lansere flere unike fordeler for de som flyr mest. Reisende med mer enn 32 flyvninger i året får da tilgang til samtlige fordeler i Reward-programmet, i tillegg til noen helt nye, eksklusive fordeler som blir tilgjengelige våren 2023. Blant disse er gratis kaffe og te om bord på flyvninger med servering, prioritert ombordstigning, ingen utløpsdato på CashPoints og prioritert kundeservice.

– Stadig flere forretningsreisende velger å fly med oss i Norwegian. Dette er en kundegruppe vi vet setter spesielt pris på vår punktlighet og regularitet. Derfor innfører vi nå skreddersydde fordeler for de som flyr mest med oss. Målet vårt er å tilby komfortable, sømløse og effektive reiser med det lille ekstra. Vi gleder oss til å lansere de nye fordelene i løpet av våren, sier Sundby.

Opptjening og bruk av CashPoints

Reward-medlemmer tjener fortsatt CashPoints hver gang de flyr med Norwegian, foretar et kjøp hos Norwegian Rewards partnere eller bruker Norwegian-kredittkortet sitt. Antall opptjente CashPoints på flyreiser er avhengig av billettypen.

1 % CashPoints på LowFare-billetter

2 % CashPoints på LowFare+-billetter

5 % CashPoints på Flex-billetter

CashPoints kan brukes til å betale helt eller delvis for flybilletter, innsjekket bagasje, setereservasjoner, forhåndsbestilte måltider og mer. Ett CashPoint tilsvarer én norsk krone. Det finnes ikke begrensninger i antall tilgjengelige seter per flyvning for de som vil benytte seg av sine opptjente CashPoints. Dette er også kjernen i Norwegian Reward-programmets popularitet og blant hovedgrunnene til at det flere ganger er kåret til Europas beste fordelsprogram.

Endringene i Norwegian Reward gjelder fra og med 28. mars 2023. Mer informasjon om fordelene for de som reiser mest offentliggjøres i løpet av våren.