Norwegian med ny direkterute fra Stavanger til Rhodos

Norwegian fortsetter å utvide ruteprogrammet for neste år, og åpner ny midtsommerrute mellom Stavanger og Rhodos. Dette er den andre ruten flyselskapet lanserer fra Stavanger neste sommer, etter Milano/Bergamo.

– Neste sommer flyr Norwegian 17 utenlandsruter fra Stavanger til populære reisemål i Europa. Rhodos er et evig populært reisemål for barnefamilier som ønsker seg en sole- og badeferie og for de som ønsker å utforske øyas kultur og natur, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Rhodos er et svært populært reisemål for nordmenn i sommersesongen. På den største av de greske øyene er det gode muligheter til å nyte strendene. Samtidig er øya stor nok til å utforskes enten med bil – eller sjøveien, for de som ønsker å nyte avslappende dager på dekk.

Den nye ruten mellom Stavanger og Rhodos starter 26. juni, og det blir én ukentlig avgang på onsdager til og med 14. august.

Med Rhodos på programmet, består Norwegians ruteprogram fra Stavanger av 17 utenlandsruter og to innenlandsruter.

Fra før flyr Norwegian mellom Stavanger og London Gatwick, København, Alicante, Malaga, Krakow, Barcelona, Palma/Mallorca, Manchester, Milano/Bergamo, Antalya, Split, Nice, Dubrovnik, Paris/Charles de Gaulle, Gran Canaria, Tenerife, Oslo og Bergen.

Her kan du søke etter billetter