Norwegian lanserer flyvninger mellom Europa og Canada for første gang

I dag lanseres Norwegians første rute til Canada. Den nye, daglige ruten vil gå mellom Dublin og Hamilton/Toronto fra mars neste år.

Norwegian begynner å fly mellom Irland og Canada 31. mars 2019. Dermed blir det nå mulig å reise med Norwegian til Canada fra Norge, via Irland. Flere av avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

– Et år har gått siden vi lanserte vår første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX og vi ser at etterspørselen er stor. Dette er vår aller første rute mellom Europa og Canada og vi ser frem til å tilby både nye og eksisterende passasjerer på begge sider av Atlanteren høy kvalitet til lave priser om bord våre splitter nye, mer miljøvennlige fly, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Hamilton ligger i den kanadiske provinsen Ontario. Toronto er mindre enn 50 minutter unna i bil, Buffalo New York, Lake Erie og Niagara Falls er kun en times kjøretur unna.

Om den nye ruten:
Norwegian vil fly daglig mellom Dublin Airport og John C. Munro Hamilton International Airport med oppstart 31. mars 2019. Avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også kan benytte seg av det nye rutetilbudet. Det er selskapets Boeing 737 MAX som er planlagt å betjene ruten. 

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 150 fly med en gjennomsnittsalder på 3,7 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016 og 2017 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For femte år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 9500 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube