Norwegian lanserer direkterute mellom Tromsø og København

Norwegian fortsetter å utvikle rutenettet fra Norge med flere destinasjoner og avganger. I høst lanseres en ny direkterute fra Tromsø til København som vil gjøre det enda enklere for tromsøværinger å reise til København og oppdage Danmark. Samtidig er Tromsø et populært reisemål for danske turister som flokker til Nord-Norge i vinteralvåret for å oppleve nordlyset.

Den nye direkteruten starter opp 26. oktober og vil frakte passasjerer direkte fra Tromsø til København på bare litt over to og en halv timer. Den danske hovedstaden fortsetter å toppe listen over nordmenns mest elskete reisemål og er også et populært utgangspunkt for å oppdage vakre omgivelser og kulturopplevelser på Sjælland. Omvendt er Tromsø blant danskenes nordiske favorittreisemål og et populært utgangspunkt for å oppleve nordlys og arktisk vinter. Ruten er dermed et tilskudd for å få flere turister nordover fra kontinentet i vinterhalvåret. Direkteruten mellom London og Tromsø på vinteren er allerede en suksess.

– Det er gledelig å kunne tilby direktefly mellom Tromsø og København. Den danske hovedstaden er et av de mest populære reisemålene fra Norge. Samtidig er Tromsø en favoritt blant danske turister. Den nye ruten er et etterspurt tilskudd til våre eksisterende forbindelser fra Tromsø og vil i kombinasjon med Norwegians mange direkteflyvninger fra København gjøre det enkelere og raskere for reisende fra Tromsø å utforske nye reisemål på tvers av vårt rutenettverk i hele Europa, sier Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Om Tromsø-København:

Fra og med 26. oktober tilbyr Norwegian to avganger i uken mellom Tromsø og København, på torsdager og søndager. Dette er i utgangspunktet en vinterrute som flys fra slutten av oktober til slutten av mars, men den kan komme til å bli forlenget. Billetter er tilgjengelig på www.norwegian.com.

Fra Tromsø flyr Norwegian i sommer til mer enn 90 destinasjoner i Norge, Norden og Europa. I tillegg til den nye direkteruten til København flyr Norwegian direkte til Alta, Bergen, Kirkenes, Svalbard og Oslo i sommerhalvåret.

Via København flyr Norwegian direkte til 60 destinasjoner i hele Europa, deriblant videre til Bornholm og Aalborg i Danmark og til populære reisemål som London, Alicante, Malaga og Palma, men også til mer eksotiske destinasjoner som Marrakech og Tel Aviv.