Norwegian kåret til Europas beste flyselskap under Danish Travel Awards Senior cabin crew, Anders Kyhl (t.h.) og kommunikasjonssjef for Norwegian i Norden, Andreas Hjørnholm (t.v.) mottok prisen på vegne av Norwegian. Foto: Michael Stub.

Pressemelding –

Danskene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa under Danish Travel Awards. Prisen ble overrakt i København denne uken, og er den viktigste og mest prestisjefylte kåringen av sitt slag i Danmark.

– Vi er veldig glade og stolte over å ha vunnet prisen som det beste flyselskapet i Europa i Danmark. Denne prisen går først og fremst til alle i Norwegian som hver eneste dag gleder seg til å ønske våre passasjerer velkommen om bord og yter profesjonell og hyggelig service for å skape gode reiseopplevelser. Våre flyvende kolleger er Norwegians ansikt utad og uten deres dedikasjon og gode humør ville vi ikke ha blitt tildelt denne anerkjennelsen, sier Christoffer Sundby, EVP for Salg, Marketing og Kundeservice i Norwegian.

Kåringen er basert på en spørreundersøkelse blant dansker og er utført av analyseinstituttet Epinion.

I løpet av 2022, som for øvrig har vært et krevende år for luftfarten, har selskapet gjennomført nesten 100 prosent av alle planlagte avganger.

Norwegian var utover nominasjonen for det beste flyselskapet i Europa også nominert i kategorien det beste innenriksflyselskapet. I sistnevnte klasse kom Norwegian på andre plass.

Om Danish Travel Awards

Under Danish Travel Awards 2022 ble det delt ut priser i 20 kategorier, og utmerkelsene er gitt med bakgrunn i en opinionsundersøkelse blant dansker utført av analyseinstituttet Epinion. Arrangør er Travelmedia Nordic, som blant annet står bak check-in.dk og standby.dk. Utover prisene for luftfarten deles det også ut priser til for eksempel den beste hotellkjeden og beste cruiserederi.

Danish Travel Awards