Norwegian inviterer til pressebrief

Konsernsjef Jacob Schram vil orientere om hvordan Covid-19-situasjonen påvirker Norwegian. Pressebriefen gjennomføres via videolink ettersom Schram er i karantene etter en reise til London.

Pressen vil kunne se sendingen og stille spørsmål her. Spørsmål kan stilles ved å klikke på spørsmål-ikonet øverst til venstre.

Vennligst oppgi hvilket medium du representerer når du stiller spørsmål.

Tid: Fredag 13. mars klokken 14.30.

Vi forstår at media har et stort behov for informasjon. Det er stor pågang og ber om at spørsmål rettes til [email protected]. Selskapet vil fortsette å oppdatere med ny informasjon via pressemeldinger, sosiale medier og norwegian.no.

Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 36 millioner reisende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 160 fly og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). De siste fem årene har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube