Norwegian gjenåpner direkteruter til Alicante og Malaga fra Sandefjord

Pressemelding –

Norwegian starter nå direkteflygninger fra Sandefjord Lufthavn TORP til Alicante og Malaga.

– Vi er svært glade for å være tilbake og gjenåpne rutene fra TORP til Malaga og Alicante. Nå sikrer vi at våre passasjerer, har et godt tilbud til de mest populære feriedestinasjonene i Spania, og vi gleder oss til å ønske våre mange lojale kunder i regionen velkommen om bord igjen, sier Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Når Norwegian letter fra Sandefjord lufthavn, markerer det slutten på en to år lang pause grunnet utbruddet av pandemien.

– De siste to årene har vært tøffe for alle i luftfarten så nå gleder vi oss til å kunne ønske Norwegian hjertelig velkommen tilbake til Sandefjord og TORP. Rutene til Alicante og Malaga er svært populære og det er mange som har ventet på muligheten til å fly med Norwegian herfra, sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef, Sandefjord lufthavn TORP.

I november 2010 startet Norwegian opp flygninger fra TORP, og nå som da går den første flygningen til Alicante i Spania. Over tid er det destinasjonene i Spania som har vært de mest populære for de som reiser fra TORP med Norwegian, og dette er grunnen til at det er rutene til Alicante og Malaga som gjenåpnes.

Alicante og Malaga med Norwegian fra Sandefjord Lufthavn TORP:

Fra 27. mars: Alicante – to avganger i uken, søndag og torsdag.

Fra 28. mars: Malaga – to avganger i uken, mandag og fredag.