Norgesaktuelle Brandy Clark slipper singel og annonserer album

Brandy Clark slipper singelen “Who You Thought I Was” i dag og annonserer albumet Your Life Is A Record som utgis 6. Mars via Warner Records.

Grammy-nominerte og CMA prisvinnende sanger, låtskriver og musiker Brandy Clark utgir sitt nye album, Your Life Is A Record, 6. mars via Warner Records. I forkant av utgivelsen slipper hun den første singelen “Who You Thought I Was” i dag.

“Inspirasjonen til låta kommer fra noe John Prine sa for et par år siden på prisutdelingen Americana Awards. Han gikk ut på scenen og alle reiste seg og klappet i det som føltes som fem minutter. I det alle satt seg ned sa han med en liten latter, “Vel, jeg er John Prine, men jeg vil gjerne gå tilbake til å være den dere trodde jeg var.” Det slo meg. Låtskriveren i meg visste umiddelbart at det var en sang og hjertet mitt visste hvordan jeg selv har følt det mange ganger. Jeg mener, hvem har ikke skuffet noen eller ønsket å være en versjon av oss selv som noen som elsket oss trodde vi var?”, forteller Clark om låten.

Albumet er produsert av prisvinnende produsent Jay Joyce og ble spilt inn hovedsakelig som en intim, akustisk kvartett med Clark, Joyce, Giles Reaves og Jedd Hughes, samt med påfølgende Memphis strykere og horn lagt på med arrangementer av Lester Snell. Skapt etter oppløsningen av et langvarig forhold, viser albumet Clark’s mest personlige låtskriving så langt med gjesteopptredener fra Randy Newman (“Bigger Boat”) og gitarist John Osborne (“Bad Car”).

For å feire utgivelsen vil Clark ta fatt på en omfattende turné gjennom året som inkluderer en rekke turnédatoer med Tanya Tucker på the CMT Next Women of Nashville Tour, i tillegg til sin egen “Who You Thought I Was Tour”.

Allerede lørdag 25. januar er det mulig å oppleve Brandy Clark når hun spiller på Vulkan Arena i Oslo under «Interstate 20 – Oslo Americana Weekend» https://www.osloamericanaweekend.no/

Med seks Grammy-nominasjoner befinner Clark seg som en av vår generasjons mest respekterte og ettertraktede låtskrivere og musikere. Repertoaret inkluderer Kacey Musgraves’ “Follow Your Arrow,” Miranda Lambert’s “Mama’s Broken Heart,” The Band Perry’s “Better Dig Two” og Hailey Whitter’s “Ten Year Town,” som ble utropt som nummer 2 på Rolling Stone’s liste over de 25 beste Country og Americana låtene i 2019. 

YOUR LIFE IS A RECORD TRACK LIST

1. I’ll Be the Sad Song

2. Long Walk

3. Love is a Fire

4. Pawn Shop

5. Who You Thought I Was

6. Apologies

7. Bigger Boat (feat. Randy Newman)

8. Bad Car (Feat. John Osborne)

9. Who Broke Whose Heart

10. Can We Be Strangers

11. The Past is the Past 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her