Nå kommer Canal Digital Kabels innhold på Apple TV

(Fornebu, 1. november 2017) Canal Digital Kabels T-We-app blir nå tilgjengelig hos Apple TV. Det innebærer at du via en og samme app kan se 63 norske og internasjonale TV-kanaler, benytte ukesarkiv med flere tusen programmer og se serier og film.

– T-We er allerede tilgjengelig som en egen app på nettbrett og mobil. Nå øker vi valgfriheten ytterligere og tilbyr samme app via Apple TV. Med T-We-appen for Apple TV har vi tilrettelagt for at innholdet er tilgjengelig på enda en plattform. Derfor er dette en etterlengtet tjeneste for publikum, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge.

Appen, som blir tilgjengelig i App Store 1. november, er tilpasset fjerde og femte versjon av Apple TV. I tillegg til 63 direktesendte TV-kanaler og hele Ukesarkiv fra de fleste kanalene, gir appen tilgang til filmer fra Disney Movies og Paramount+, samt serier fra ABC Studios, FOX+, TNT, National Geographic, C More og TVNorge.

TV i rom nummer to
– Den nye TV-løsningen på Apple TV utnytter styrken som ligger i den nye teknologien. Kundene vil få en helt ny opplevelse av hvordan man kan navigere seg gjennom innholdet, søke seg frem til favorittprogrammer, oppdage nytt innhold og få anbefalinger, forteller Bjørnsen.

Med en egen funksjon for barn, kan de minste enkelt navigere i innhold som er relevant for dem.

Appen er tilgjengelig for alle 546.000 TV-kunder og man må abonnere på Grunnpakken fra Canal Digital Kabel for å få tilgang. De mest sannsynlige kundegruppene er husholdninger med behov for TV i flere rom, men som ikke ønsker kabling til disse rommene. T-We på Apple TV vil være ideell som en TV nummer to.

– Selve appen fungerer veldig likt variantene for telefon og nettbrett. Du kan velge mellom flere enn 60 direktekanaler, finne fram til foretrukket innhold i de ulike arkivene og spole tilbake opptil to timer i direktesendingene hvis det er noe du har gått glipp av, sier Bjørnsen.

Egen løsning for barn
For å bruke T-We-appen må du ha en fjerde generasjons Apple TV (modellen som ble lansert i fjor), eller årets Apple TV-modell med 4K-oppløsning. Disse modellene har en egen App Store, der du kan laste ned T-We-appen og logge deg inn med samme brukernavn og passord som på Min Side.

– Appen har også en egen Kids Mode. Når denne knappen er aktivert, kan barna lett finne fram til sine favoritter på egen hånd, og de finner serier og filmer ut fra hva som passer deres aldersgruppe, forklarer Bjørnsen.

Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor og Canal Digital Kabel.

Canal Digital Kabel og Telenor har bygget opp tjenesten rundt en såkalt adaptiv streaming-teknologi. Det betyr at bildekvaliteten tilpasser seg ut fra hvor godt internett du har. Under ideelle forhold får du full HD fra kanalene som støtter dette.

Fakta om T-We på Apple TV

  • 63 direktesendte norske og internasjonale kanaler. De fleste er i HD
  •  Ukesarkiver fra 22 TV-kanaler med flere tusen TV-programmer som er sendt den siste uken
  •  Filmer, TV-serier og programmer i arkiv fra blant annet Paramount+, National Geographic, C More, FOX+, Disney og ABC Studios.
  •  Fulle sesonger av norske TV-programmer som 71° nord, Brille og Costa del Kongsvik.
  • Egen seksjon med innhold som er tilpasset barn.
  • Det er noen rettighetsmessige begrensninger: Appen mangler innhold og funksjonalitet som T-We-boksene har – blant annet filmleie, radio, TIDAL og YouTube. Per i dag har ikke Canal Digital Kabel rettigheter til å vise innhold over Apple TV utenfor hjemmet.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, pressekontakt i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: magnus.isaksen-line@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse