Nå kan Norwegians kunder betale flybilletten med Vipps

Et nytt samarbeid mellom Vipps og Norwegian vil gjøre det enda enklere for kundene. – Dette er bare ett eksempel på hvordan vi styrker og forenkler kundeopplevelsen, sier Kurt Simonsen, Chief Customer & Digital Officer i Norwegian. 

Norwegians kunder kan nå betale flybilletten sin med Vipps:

– Samarbeidet med Vipps vil gjøre kundereisen enda enklere. Tjenesten har allerede blitt godt mottatt av kunder og dette er bare ett eksempel på hvordan vi styrker og effektiviser kundeopplevelsen. Vipps og Norwegian skal fortsette å samarbeide tett slik at enda flere av våre valgfrie tjenester, som for eksempel Fast Track og Priority Boarding, blir tilgjengelig og kan betales via Vipps, sier Kurt Simonsen, som er Chief Customer & Digital Officer i Norwegian. 

– I netthandel er det store forenklingsmuligheter for både brukere og brukersteder. Vi er utrolig glade for å jobbe sammen med Norwegian og tilby kundene deres en enda smidigere reiseopplevelse. Sammen skal vi skape enda bedre løsninger for kundene, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

– Det er veldig spennende å samarbeide med en ledende og innovativ norsk aktør som Vipps og vi ser frem til at vi i fellesskap kan utvikle nye og gode løsninger for våre kunder, fortsetter Kurt Simonsen.

Slik fungerer det:
– Når du skal betale for flyreisen, vil Vipps komme opp som et av betalingsalternativene
– Velg Vipps som betalingsmetode og skriv inn mobilnummeret ditt
– Vent til appen åpner seg på telefonen og godkjenn betalingen
– I betalingsøyeblikket velger du selv hvilket betalingskort du ønsker å bruke
– Vipps er nå tilgjengelig både når du booker via desktop og på mobilen, og kommer snart som betalingsalternativ i Norwegian-appen

Kontakt for pressen:
Norwegian: Senior kommunikasjonsrådgiver Astrid Mannion-Gibson, tlf: 46632010
Vipps: Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes, tlf: 99741263 

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube