Nå er Garmin Pay™ tilgjengelig på vívoactive® 3

Garmin, Eurocard og SEB1 presenterer Garmin Pay, en betalingsfunksjon hvor dine betalingskort samles i vívoactive 3, som er en sportsklokke med smartfunksjoner. Verifiser med en firesifret kode og bla enkelt mellom de ulike kortene på klokkeskjermen. Garmin Pay aksepteres nesten overalt hvor det betales med kort, for å betale holdes klokken inntil betalingsterminalen.

– En klokke fra Garmin er mye mer enn ett treningsverktøy. Den forenkler hverdagen og gir hjelp under trening og andre aktiviteter, som for eksempel når du handler. En Garmin-klokke er ett smykke du bærer døgnet rundt, forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedsdirektør hos Garmin.

Betaling via smartklokke

Med hjelp av Garmin Pay funksjonalitet betaler man uten bruk av kredittkort. Garmin Pay er preprogrammert i vívoactive 3 klokken. Via oppsettet i klokken, og en elektronisk lommebok i Garmin Connect Mobile applikasjonen, registreres betalingskortene man ønsker å betale med. Disse verifiseres via en firesifret kode. Når funksjonen er aktivert er klokken låst opp for bruk i 24 timer, vel å merke når klokken bæres aktivt på armen. Legger man fra seg klokken låses funksjonen automatisk. Garmin Pay støttes av FitPay betalingsplattformen og er tilgjengelig for Mastercard-innehavere fra Eurocard og SEB1. Flere kortløsninger vil bli tilgjengelig i nær fremtid. For å se hvilke land, kort og banker som støtter funksjonen, les mer på nettsiden garmin.com/garminpay/banks

Stilig GPS-klokke

vívoactive 3 er en GPS-sportsklokke med smartfunksjoner med Elevate™ pulsmåler2 og leveres med mer enn 15 preprogrammerte applikasjoner for en aktiv og variert livsstil. Tusenvis av ulike apper og widgets er i tillegg tilgjengelig i Garmin Connect IQTM butikken. Den høyoppløste Side Swipe™-berøringsskjermen i farge viser aktivitetsmåling, smartvarsler, VO2 maks og mye mer. vívoactive 3 leveres med batterilevetid på opptil 8 dager i smartklokke-modus (avhengig av oppsett), eller opptil 13 timer i GPS-modus.

– Med vívoactive 3 og Garmin Pay funksjon man la telefon og lommebok ligge hjemme under treningsturen, og allikevel stoppe for ett butikkbesøk. For den aktive er derfor vívoactive 3 et spennende produkt. Vi setter pris på at bankene ser denne funksjonen som innovativ og nyttig for sine kunder, avslutter Marcus Bjärneroth.

– Dette er et bevis på en spennende utvikling, hvor vi ser nye betalingsløsninger oppstå der teknologien finner muligheter. For oss er dette en naturlig utvikling. Vår ambisjon er å gi våre kunder best mulig service, basert på den nyeste teknologien, forteller Catharina Hoffsten som er Eurocards ekspert på mobile betalingsløsninger.

1 Med varemerkene SEB Selected, Circle K Mastercard, Nordic Choice Mastercard, SAS Eurobonus Mastercard, GlobeCard, Volvo Mastercard, Finnair Plus Mastercard og Landkreditt Bank Mastercard.

2 Les mer på nettstedet Garmin.com/ataccuracy

Garmin er grunnlagt på prinsippene om innovasjon, komfort, ytelse, verdi og service. Det som startet med en håndfull ingeniører i 1989 har etterhvert utviklet seg til å bli en verdensomspennende og markedsledende produsent. Vårt mål har hele tiden vært det samme: Å skape produkter for navigasjon og kommunikasjon som kan berike våre kunders liv. Avansert teknologi skal være enkel å bruke for at den skal komme til nytte! Vi designer og selger produkter, men vi omfavner egentlig en livsstil. I dag dekker vårt brede sortiment produkter til flygere, båteiere, bilister, motorsyklister, naturelskere og idrettsutøvere. Og vi tenker hele tiden på hvordan vi kan tilpasse og forbedre både oss selv og våre produkter.

Garmin Nordic Norway AS distribuerer elektronikk for båt, bil, sport og friluftsliv fra Garmin. Vår gode serviceavdeling gjør oss i stand til å yte deg best mulig service. Vi har erfart at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og håper at du som kunde vil få oppleve hva vi legge i begrepet god service