Nå er det rekordbillig å fly – både i Norge og Europa

Nå tilbyr Norwegian rekordlave priser: – En gavepakke til de som fremdeles ikke har bestilt flybilletter i sommerferien eller ønsker seg en storbyferie i løpet av de neste ukene, sier Norwegians kommersielle direktør Helga Bollmann Leknes. 

Aldri har det vært billigere å bestille flybilletter enn nå. Sterk konkurranse kommer passasjerene til gode og har ført til rekordlave flypriser sørover. Nå er det mulig å gjøre et kupp både for de som ønsker å reise på storbyferie før skoleferien til eksempelvis Berlin, Paris, Milano, Budapest og Krakow, eller for de som ønsker å fly sørover i sommerferien. Innenriksreiser i Norge er også svært billige nå.

– Aldri før har det vært så billig å fly i denne perioden. Dersom det norske folk ønsker å ta seg en storbyferie de neste ukene eller reise sørover i sommerferien har det knapt vært billigere eller bedre valgmuligheter enn nå. Norwegian skal alltid gi best valuta for pengene, sier Norwegians kommersielle direktør Helga Bollmann Leknes.

– Sammenlignet med tidligere år, har flere nordmenn avventet med å bestille flybilletter til sommerferien i år. De som har sittet på gjerdet, har dermed gode muligheter til å gjøre et skikkelig feriekupp, fortsetter Bollmann Leknes.

Eksempler på storbykupp fra Oslo til noen hundrelapper:
Berlin
Paris
Milano
Budapest
Krakow
Edinburgh
Warszawa

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Oslo i fellesferien:
Barcelona
Korfu
Kreta
Santorini
Kos
Las Palmas
Nice
Tenerife
Varna

Eksempler på storbykupp fra Bergen til noen hundrelapper:
Barcelona
Berlin
Krakow
København
London
Mallorca
Nice
Paris

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Bergen i fellesferien:
Alicante
Barcelona
Malaga
Mallorca
Nice
Split

Eksempler på storbykupp fra Trondheim til noen hundrelapper:
London
Barcelona
Nice
Krakow
Riga
Malaga
Nice

Eksempler på rekordbillige destinasjoner fra Trondheim i fellesferien:
Malaga
Nice
Split
Barcelona

Eksempler på storbykupp fra Stavanger til noen hundrelapper:
Barcelona
Krakow
London

Eksempler på rekordbillige Stavanger i fellesferien:
Barcelona
Dubrovnik
Malaga
Nice

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Singapore, Karibia, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For sjette år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube