Nå dine helse- og treningsmål med Garmins nye Venu 3 smartklokke Få din egen personlige trener rett på håndleddet. Venu 3 er fullspekket med funksjoner som gir deg avanserte og personlige helsedata, fantastiske treningsfunksjoner og mye mer.

Pressemelding –

Garmin lansererVenu 3 og Venu® 3S, GPS-smartklokker som er designet for å hjelpe deg med å nå dine helse- og treningsmål. Klokkene leveres med funksjoner som gir dyptgående helseinnsikt, en tydelig AMOLED-berøringsskjerm og imponerende batteritid. Venu 3 serien er spesialdesignet for å gi deg et mer komplett bilde av helsen din. Den har også nye funksjoner for rullestolbrukere – slik at du kan registrere rullestolkjøring, rullestolspesifikk trening og mer.

Med Venu 3 serien er du alltid tilkoblet, og med en innebygd høyttaler og mikrofon er det mulig å både ringe og motta telefonsamtaler, samt svare på tekstmeldinger rett fra håndleddet (når klokken er paret med en kompatibel Apple®- eller Android-smarttelefon™).

Venu 3 serien er tilgjengelig i to størrelser, behagelig å ha på armen, slik at du kan ha den på døgnet rundt, og har opptil 14 dagers batterilevetid i smartklokke-modus. Siden det ikke er nødvendig å lade klokken hver natt, kan du registrere helsedata døgnet rundt og få et mer omfattende bilde av stress, Body Battery™ og søvn med ny personlig Sleep Coach. Med nye Venu 3 og Venu® 3S har man også muligheten til å registrere høneblunder.

“Uansett hva dine helse- og treningsmål er, er Venu 3 der for deg, hvert skritt på veien. Enten det er å registrere og hjelpe deg med avsette tid til god hvile og avslapning, en god treningsøkt, sette nye personlige rekorder på et kommende løp, eller noe midt imellom, kan klokkene i Venu 3 serien gi deg enda flere personlige data som gjør det lettere for deg å forstå kroppen din bedre enn noen gang før”, forteller Dan Bartel hos Garmin.

Noen av de nye funksjonene

 • Sleep Coach: Få en søvnvurdering og personlig veiledning om hvor mye søvn som anbefales for deg. Hold også oversikt over de forskjellige søvnstadiene, høneblunder og andre viktige data som PulsOx1 og hjertefrekvensvariabilitet (HRV-status).
 • Morgenrapport: Få oversikt over søvn, restitusjonsbehov, HRV-status og mer så snart du våkner. Du kan også tilpasse rapporten slik at den passer deg.
 • Nap detection: Registrer hvile- og høneblunder og se hvilke fordeler kroppen din får ut av dem. Du kan også få forslag til hvor lange de bør være, samt tid på dagen.
 • Forbedret kroppsbatteriverdi: Spor energinivåene dine gjennom dagen for å se når du får mest mulig ut av både hvile og aktivitet. Du får også enda mer detaljert og personlig innsikt i hvordan søvn, høneblunder, daglig aktivitet og høyt stress spesifikt påvirker energinivåene dine2.
 • Rullestolmodus: Spor daglig rullestolkjøring og få varsler om å endre vektfordeling, samt rullestolspesifikke sportsapper og treningsøkter.
 • Treningsfordeler og restitusjonstid: Få en bedre forståelse av hvordan hver treningsøkt påvirker kroppen din og hvor lenge du trenger å restituere etterpå.
 • Vurdering av opplevd innsats: Registrer hvor tøft du opplevde treningen og hvordan du følte deg.
 • Intervalløkter: Lag intervalløkter for både løping og sykling rett på klokken.
 • Meditasjonsaktivitet: Følg en guidet meditasjonsøvelse for å redusere stress og angst.
 • Innebygd høyttaler og telefon: Ring og motta anrop direkte fra klokken (når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon), og bruk smarttelefonens taleassistent til å svare på meldinger og mer. Hvis du har en Android-telefon, kan du også se bildemeldinger og svare på tekstmeldinger direkte på smartklokken din.
 • To skriftstørrelser: Velg mellom en mindre eller større skriftstørrelse for å gjøre det enklere å se smartvarsler, treningsdata og enklere.

For de som bryr seg om helsen sin

Venu 3 serien har omfattende helse- og velværestatistikk og er klar til å hjelpe deg med å forbedre helsen din. Siden den har en batterilevetid som varer i flere dager, trenger du ikke å lade klokken hver natt, men har tilgang til helsefunksjoner døgnet rundt. Venu 3 serien registrerer hjertefrekvens2, pust, pulsoksymetri, stress og kroppsbatterinivåer. Mens du sover, registrerer Venu 3 serien hjertefrekvensvariabilitet for å gi deg en dypere forståelse av din generelle helse. Det vil også registrere søvnen din når du reiser og gi deg personlige råd for å redusere effekten av jetlag.

For deg som liker å trene

Venu 3 serien leveres preprogrammert med mer enn 30 innebygde sportsapper som hjelper deg med å spore all aktiviteten din – fra å gå og løpe til sykling, svømming, rullestolkjøring og mer. Du kan også følge forhåndslastede animerte treningsøkter i styrketrening, HIIT, pilates og yoga rett på klokken. I tillegg kan du lage dine egne trinnvise treningsøkter ved hjelp av mer enn 1 600 øvelser som er lagt ut i Garmin Connect-appen™, og deretter sende dem direkte til klokken din. Ved hjelp av tilpassbare treningsplaner fra Garmin Coach kan du trene for å løpe 5 kilometer og mer. I tillegg til å spore dine daglige skritt, forbrente kalorier og hvor mange trapper du har gått, kan Venu 3 serien også registrere både minutter med moderat intensitet og de med høy intensitet, VO2 maks når du løper og sykkelkraft i watt (når den er paret med en kompatibel kraftmåler eller innendørs sykkel/rulle).

Tilkoblede funksjoner

Hold kontakten med andre med Venu 3 serien. I tillegg til å kunne ringe og motta telefonsamtaler direkte på smartklokken din, kan du også motta e-post, tekstmeldinger og andre varsler når klokken er parkoblet med din kompatible smarttelefon. Føl deg tryggere med sikkerhets- og sporingsfunksjoner som sender et sanntidsvarsel om posisjonen din til utvalgte nødkontakter hvis du føler deg utrygg, eller hvis en uforutsett hendelse oppstår3. Garmin Pay™ kontaktløs betalingsløsning lar deg betale raskt og enkelt uten å måtte ha lommeboken med deg4. Lytt til nedlastede sanger og spillelister fra Spotify®, Amazon Music og Deezer (krever abonnement) og lytt til musikk uten å måtte ta telefonen med deg. I tillegg kan du laste ned apper, urskiver og mer i Connect IQ™ direkte på klokken, og enda flere alternativer i appen.

Klokkene i Venu 3 serien leveres i flere ulike varianter, med lette urkasser i rustfritt stål og silikonarmbånd. Alle modeller er tilgjengelige på lager og selges til en anbefalt utsalgspris fra kroner 6 199,-.

1 Dette er ikke medisinsk utstyr, og er ikke ment å brukes til å diagnostisere eller måle medisinske tilstander, se Garmin.com/ataccuracy. PulsOx er ikke tilgjengelig i alle land.

2 Se https://www.garmin.com/nb-NO/l… for nøyaktighet av aktivitetssporing

3 Når parkoblet med en kompatibel smarttelefon, se Garmin.com/ble. Hvis du vil ha informasjon om sikkerhets- og sporingsbegrensninger, kan du lese mer på Garmin.com/safety

4 Les mer om hvilke banker og betalingsnettverk som støtter tjenesten her: https://www.garmin.com/nb-NO/g…