Musikalsk gavepakke fra Cezinando

«Jeg vil presentere noe sammenhengende. La folk bli bedre kjent med meg. I alle fall  én side av meg – den melankolske og litt ensomme. Det føles naturlig etter fjoråret.» Det sier Cezinando om arbeidet med sitt nye album Noen ganger og andre, som slippes i dag.

Allerede på onsdag denne uka var både DagbladetVG og NRK P3 tidlig ute med å gi to av terningens aller høyeste tall til dagens albumutgivelse. Dagbladets anmelder trillet terningkast 6, og mener «det levner liten tvil om at den norske popstallen har fått en ny standard å måle seg etter». Da er det fort gjort å glemme at det kun har gått et drøyt år siden Cezinando gikk av med seieren i NRK P3Urørt-konkurranse. Siden har han rukket å gi ut albumet Barn av Europa, vinne Spellemannsprisen som Årets Tekstforfatter, bli årets nykommer under P3 Gull og streame til tre ganger platina med «Håper du har plass«, første singel fra det rykende ferske albumet, Noen ganger og andre.

Siden 2016 har han og produsent Ole Torjus Hofvind (Rytmeklubben) jobbet tett i ulike studioer for å få på plass de elleve låtene som nå utgjør sammenhengen – Noen ganger og andre. 

”Vi fant relativt fort ut at vi burde lage et lengre prosjekt og ikke bare enkeltlåter, og vi har hele tiden siktet mot elleve spor”, sier Cezinando.

I tillegg til produsent Hofvind og Cezinando selv, er det flere som har bidratt med musikalsk input underveis. Øyvind Mathisen (prod.), Einar Stray (komponist og pianist), André Viervoll (strykerarr.), Bow to eachother (korarr.) Oslo Hit Ensemble (kor), Kjetil Bjelvin (gitar), Blåsemafiaen (blåserarr. og blås), samt Unge Ferrari og Chirag Patel på vokal.


HØR ALBUMET NOEN GANGER OG ANDRE HER

Cezinando - Noen ganger og andre

Disse låtene gir Cezinando deg i dagens musikalske gavepakke:

01 Uansett
02 Heia meg
03 Ingenting blir det samme men samme for meg
04 Vi er perfekt men verden er ikke det
05 Bilder på veggen jeg aldri ser på
06 Stillhet som skriker til meg
07 Selv du
08 Håper du har plass
09 Tommelen på vekta
10 Jeg bare synes du skulle ha hørt på meg ft. Unge Ferrari
11 Er dette alt ft. Chirag

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her