«Music For People In Trouble» kåret til «Årets Album»

Med albumet Music For People In Trouble vant Susanne Sundfør, igjen, både publikum og kritikernes hjerter, og gikk rett til topps på albumlisten i høst. Nå er året snart omme, og albumet dukker opp på nye, flotte lister og trekkes fram som en av årets beste utgivelser i oversikter både i Norge og ellers.

«62 musikkanmeldere kan ikke ta feil. Susanne Sundfør har laget årets album» Dagsavisen

«Susanne Sundfør har nok en gang laget det beste norske populærmusikkalbumet» Aftenposten

«Det er deilig å høre et album som er et helhetlig gjennomtenkt verk» musikknyheter.no

«Hun har laget sin på mange måter mest intime og vakreste plate» Dagbladet

Albumet har også dukket opp på internasjonale oversikter, blant annet;
Nummer 30 i Uncut End of Year Review, «a new critically garlanded phase of an intriguing career»
Nummer 31 i Mojo The 50 Best Albums of 2017 «an instant chart topper in her native Norway»
Nummer 34 i Q Magazine’s 50 Albums Of The Year «it deals with The Big Stuff… with real beauty and delicacy»

Også live gjorde Susanne Sundfør og Music For People In Trouble inntrykk i året som gikk. Aftenposten oppsummerte konsertopplevelsen som en triumf «En time der Susanne Sundfør tar sitt album Music For People In Trouble til konsertscenen og gjør det til kunst». Og de var ikke alene om å være begeistret.
Opplevelsen ble beskrevet som unik og magisk og ga unison eufori til både publikum og anmeldere. Dagsavisen anmeldte konserten i Oslo Konserthus til terningkast 6 og skrev «Dette tar scenekunst på konserter til et nytt nivå, vi har aldri sett noe lignende (…) En mektig opplevelse på alle plan».

Forrige uke offentliggjorde Piknik i Parken de tre første artistene til neste års festival og blant headlinerne finner vi Susanne Sundfør«Vi er utrolig stolte av årets første PiP-slipp, og over å ha fått Susanne Sundfør tilbake til festivalen» sier festivalsjef Maria Carmona. Bookingansvarlig Peer Osmundsvaag istemmer «Den første runden med konserter tidligere i år, ble utsolgt på rekordtid, og vi er enormt stolte av å ha Susanne Sundfør på neste års plakat. Hun har etablert seg som en av våre aller største artister med fantastiske album og konserter.»

Følg Susanne Sundfør Facebook, Instagram og Spotify for nyheter og oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her