Multikunstner Adam 888 ute med ny musikk

Adam Falk aka Adam 888 har i løpet av det siste året tatt oss med inn i sitt alternative og unike musikalske univers. Adam har et særegent uttrykk både musikalsk og visuelt – bare ta en lytt til hans tidligere låter «Vibrationz» og «LA LA LA» – og en svipptur innom Instagram-profilen hans. Den er full av vakre bilder og ord, og det hersker ingen tvil om at Adam 888 bruker musikken sin som et talerør for å spre det glade budskap, med et ønske om å gjøre verden til et bedre sted. 

Adam 888 er i disse dager med Unge Ferrari som support på hans MIMOM-turné, og i dag slipper han sin nye singel «Ghost On Wrist» som er produsert av Axxe (Karpe Diem, Arif, Unge Ferrari). Låta er allerede listet på NRK P3X, og er fra i dag av tilgjengelig på alle streamingtjenester. Ta en lytt her!

I tillegg til at han bruker mye tid på sin egen musikk og musikkvideoer, har han også en viktig rolle for andre artisters visuelle profil. Adam 888 står nemlig bak flere sterke musikkvideoer – deriblant Unge Ferraris «Balkong» og Julie Bergans «Incapable»

Store deler av MIMON-turnéen er allerede gjennomført, men det er fremdeles muligheter for å se Adam 888 varme opp for Unge Ferrari på følgende steder: 

21.03 – Stockholm, Debaser
22.03 – Malmø, Moriska Paviljongen
23.03 – Göteborg, Pustervik
27.03 – Hamar, Kulturhuset
28.03 – Trondheim, Samfundet
29.03 – Trondheim, Samfundet
03.04 – Ås, Samfunnet
05.04 – Oslo, Sentrum Scene
06.04 – Oslo, Sentrum Scene

// Følg Adam 888 på Instagram, Facebook og Spotify for oppdateringer 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her