Mugisho slipper Something Special

Mugisho åpner sommeren med friske toner og ny tro på kjærlighet, når han nå slipper sin nyeste singel «Something Special» 24. mai. Og nå som våren for alvor har bredt seg over oss, og sommeren er rundt neste sving, hva er veldig deiligere enn myke poptoner om å tro på kjærlighet

«Something Special» er nettopp hva tittelen tilsier – en ganske spesiell låt både fra og for Mugisho. Dette er nemlig en låt som er så selvgjort som du får det; 26-åringen har gjort alt fra låtskriving, produksjon til innspilling helt selv.

  • Det føles veldig bra å gi ut en låt jeg har gjort 100% selv. Det har vært et mål lenge, og det er deilig vite at jeg har kommet dit.

Mugisho fikk en flyvende start på karrieren da han signerte platekontrakt få timer etter Warner Music Norway først hørte hans navn. etterfulgt av massiv medieeksponering og noen gode millioner strømminger. På få måneder gikk han fra å være student med deltidsjobb og musikk som hobby, til å være artist, låtskriver og produsent på heltid.

Det siste året har han, i tillegg til egen musikk, produsert for artistkollegaer som Madden og Chris Holsten. Til tross for det finner han tid til å jobbe med egne prosjekter, og vi kan heldigvis vente oss mer av det i tiden fremover.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her