Mugisho endelig ute med ny musikk

Et drøyt år etter Mugisho slapp EPen «No Pressure» er 25-åringen klar med ny musikk. 22 .mars slipper han «One More Night» – en herlig poptune, som artisten selv gleder seg til å få ut til folket

– Det siste året har jeg jobbet mye med å bli en bedre låtskriver og produsent. Det har blitt mange timer alene i studio, så nå er jeg veldig klar for å komme meg ut av bobla og dele musikk med verden.

Mugisho fikk en forrykende start på solokarrieren da han på få timer etter han sendte inn demoer signerte platekontrakt med Warner Music Norway i 2016. På kort tid gikk han fra å være student med deltidsjobb og musikk som hobby, til å være artist, låtskriver og produsent på heltid.

Den siste tiden har multitalentet, som kom til Norge fra Kongo som fireåring, konsentrert seg om å produsere og jobbet med blant annet Chris Holsten, Clara Mae og Julie Bergan. På «One More Night» har Joakim Haukaas aka. Kid Joki tatt produsentrollen, og Mugisho selv er artist, slik vi kjenner han fra hits som «Play With You» og «Milano».

Når han endelig er klar med ny musikk selv, er det med en låt basert på eget liv og erfaring. Om kjærlighet, men ikke den umiddelbare typen. Den typen du først merker kunne blitt kjærlighet når det er for sent.

– Det er en personlig låt. Den handler om ei jente jeg møtte og likte, men jeg skjønte ikke hvor godt jeg likte henne før det var for sent.

Alt kunne vært annerledes om du bare hadde fått en til kveld. For alle kan gjøre feil, og alt man vil ha er en mulighet til å rette opp i den og bevise at man kan bedre. For Mugisho selv er det mange følelser knyttet til å slippe en så ærlig låt.

– Det er både skummelt og veldig deilig. Man er jo mer kritisk til egne låter, og derfor mer spent på responsen.

Han legger ikke skjul på at det kan bli litt flisespikkeri når hans eget artistnavn skal stå på bak låten.

Når man jobber med andre artister har man gjerne en tidsfrist og må gjøre det best mulig innenfor den. Egen musikk kan man sitte med lengre, men til slutt må man bare stole på magefølelsen – når det føles som ei god låt. 

«One More Night» er nettopp det. Ei skikkelig god låt som er ute der du hører musikk 22. mars. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her