Mike Herbrik er ny daglig leder hos Warner Music Norway

Mike Herbrik er utnevnt til Daglig Leder i Warner Music Norway. Han trer inn i stillingen med umiddelbar virkning, og rapporterer til Warner Music Nordics’ leder Jonas Siljemark.

Herbrik har vært en del av Warner Music Norway siden 2014, nå sist som A&R Director. Han jobber tett på selskapets artister som Julie Bergan, Kristian Kristensen, Emilie Nicolas, Madden og Fay Wildhagen.

Mike Herbrik sier «Jeg gleder meg til å lede det fantastiske teamet på Warner Music Norway. Jeg vil at vi skal være norske artisters førstevalg fordi de vet at vi alltid yter 100% for å bygge deres karrierer i Norge og resten av verden».

Jonas Siljemark tillegger «Mike er et stort talent som har vunnet tilliten til våre lokale norske artister i tiden som leder for A&R i Oslo. Han er en fremadtenkende leder og rett person for å utvilke selskapet i årene som kommer».

Herbrik startet sin karriere i musikkbransjen i 2009 innen Brand Partnership og marketing for Roadrunner Records, et ledende hardrock plateselskap eid av Warner Music Group. Her jobbet han med artister som Slash og Slipknot.

I 2011 gikk Mike Herbrik til Coca-Cola i stillingen Music Manager i selskapets team under London 2012 Olympske og Paralympiske. I denne rollen hadde han ansvar for den musikalske strategien rundt Coca-Cola’s Olympiske Fakkelstafett, inkludert finalen i Hyde Park i London.

I 2014 ble Herbrik ansatt som A&R Manager i Warner Music Norway, og påfølgende år ble han forfremmet til A&R Director.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her