Midgardsblot slipper de første bandene for 2024

Festivalen Midgardsblot i Horten byr på berikende kulturopplevelser og kunnskap om vår vikingkultur, i tillegg til et bredt konsertprogram. Nå er første bandslipp her, og det er klart at den legendariske elektronikagruppen Bel Canto og de svenske vikingmetal-heltene i Amon Amarth entrer scenen når neste års festival går av stabelen 14.- 17. august 2024.

Bel Canto og Amon Amarth er de to første headlinerne som annonseres til Midgardsblot 2024.

– Vi i Midgardsblot er utrolig stolte over å kunne presentere Bel Canto og Amon Amarth. Pionerene i Bel Canto er etter mer enn 20 år endelig klar for å slippe ny musikk. Det kommer til å bli ren og skjær magi når elektronikaduoen gjester Midgardsblot, spår festivalsjef Runa Strindin.

– Vi gleder oss til de svenske vikingene i Amon Amarth endelig entrer scenen på Midgardsblot! Her er det bare å forberede seg på et spektakulært show, hvor drikkehornene skal reises høyt blant gravhaugene, forteller Strindin.

Samtidig annonserer også festivalen disse bandene til neste års festival: Unleashed, Ereb Altor, Lumsk, Fen, Eldrim og Folket Bortafor Nordavinden.

Midgardsblot 2024 lader opp til å bli en hyllest til mangfoldet og dybden i den skandinaviske musikken. Festivalen ser frem til å annonsere flere spennende artister i nær fremtid.

Festivalen går av stabelen 14.-17. august 2024 ved vikinggravhaugene i Borreparken i Horten.