Matoma og Michael Bolton gir ut julelåt

Den norske folkekjære produsenten Matoma har slått seg sammen med den multi-GRAMMY®-prisvinnende legenden Michael Bolton og skrevet en vakker juleklassiker. “It’s Christmas Time” markerer det første samarbeidet mellom Matoma og den legendariske sangeren, låtskriveren og aktivisten Michael Bolton. Låten fremhever Boltons ikoniske vokal og Matomas allsidige produksjon. Sporet ble skrevet av Matoma, Bolton og Neil Ormandy (Nick Jonas, Kelly Clarkson, Bebe Rexha) og produsert av nordmannen selv.

“Å jobbe med Michael er mer enn en drøm som går i oppfyllelse for meg, han har virkelig inspirert meg hele livet,” sier Matoma. “Stemmen hans er nesten magisk når det gjelder å vekke følelser hos en lytter. Å lage denne sangen med ham er som alle julaftener på en gang.”

“Å jobbe med Matoma var et så forfriskende og inspirerende eventyr for meg,” delte Michael Bolton. “Hans evne til å komponere og skape, kombinert med sin strålende gave som pianist, gjør at han kan forvandle en sang til en emosjonell orkesteropplevelse. Jeg håper dette samarbeidet er det første av mange vi vil skrive sammen. “

“It’s Christmas Time” er etterfølgeren til Matomas singel “WOW”, med vokal fra 17 år gamle norske popsensasjon Emma Steinbakken, en talentfull singer-songwriter og multi-instrumentalist som raskt har samlet mer enn 20 millioner verdensomspennende strømmingersiden hun debuterte i fjor. “WOW” har allerede klatret opp i listene, og bryter seg inn i topp 50 daglige strømmede låter på Spotify og Topp 20 mest Shazamede låter i Norge, samt radiolistinger hos NRK P3, mP3 og NRJ.

Matoma – som for øyeblikket spiller inn den siste sesongen av The Voice i Norge, hvor han vil fungere som en av fire mentorer i det populære TV-programmet – fortsetter å bygge videre på sitt merke av positivitet i tøffe tider gjennom sitt samarbeid med Alone Together Music Festival, en festival som fokuserer på mental helse.

Bolton – som for tiden skriver og produserer sin nye podcast for Big Money Players / iHeart Podcast Network, fortsetter å glede og overraske publikum over hele verden med sin unike blanding av musikk, hjerte og humor, og utvikler sitt klassiske merke gjennom moderne samarbeid. Michael er engasjert i samfunnsaktuelle temaer, og skal opptre som vert for et virtuelt veldedighetssarrangement, 12. desember 2020, for å øke bevisstheten og ressursene for de som er i fare for vold i hjemmet som forverres av pandemien.

OM MATOMA

Med over to milliarder verdensomspennende strømninger er Matoma rangert blant Spotifys topp 40 mest strømmede artister over hele verden. Siden debuten i 2015 har den begavede DJ / produsenten sluttet seg til rekkene til EDMs mest populære og innovative nye stjerner, og fikk Rolling Stone til å erklære ham som “leder for neste store bølge av tropical house”. Født Tom Sætre Lagergren, fikk Matoma en braksuksess i 2015 med sin RIAA-gullsertifiserte singel, med låten “Old Thing Back (Feat. Ja Rule & Ralph Trevsant)”. Siden den gang har Matoma skapt bølger med livsgnistende originaler i samarbeid med idoler som Jason Derulo, Jennifer Lopez, Dua Lipa og The Vamps, samt et blendende utvalg av remikser for artister så som blant annet Coldplay, One Direction, Snoop Dogg, Eminem og Sean Paul.

OM MICHAEL BOLTON

Michael Bolton er en multi-GRAMMY®-prisvinnende sanger, låtskriver og sosialaktivist, som har solgt mer enn 65 millioner plater globalt. Bolten er fortsatt engasjert i humanitære formål, spesielt gjennom hans veldedighetsorganisasjon, og har vært forkjemper for kvinner og barn i fare for mer enn 25 år.

Bolton feirer 50 år med bidrag til underholdningsindustrien, og har vunnet fire nominasjoner og vunnet to GRAMMY®-priser for “Best Pop Male Vocal Performance”, har seks American Music Awards, tre Emmy Award-nominasjoner og en stjerne på Hollywood Walk of Fame. Som låtskriver har han høstet over 24 BMI- og ASCAP-priser (inkludert “Årets låtskriver”), og “Hitmakers Award” fra Songwriters Hall of Fame.

Michaels siste utgivelse A SYMPHONY OF HITS, et #1-album på Billboard Classical Chart, er en samling av hans «Greatest Hits» som er arrangert og spilt inn med et full symfoniorkester. Bolton har samarbeidet med flere forskjellige musikalske ikoner som spenner fra Bob Dylan, Ray Charles og Luciano Pavarotti, til KISS, Cher, Barbra Streisand og Lady Gaga. For øyeblikket skriver, spiller inn og produserer han et album med samtidige låtskrivere, produsenter, DJ-er og artister.