Markedsføringsekspert Christian K. Nordtømme tar sitt talent til Moss for å styrke lokale bedrifter

Et nytt lys kaster seg over Moss’ forretningsverden, med ankomsten av markedsføringsrådgiver og coach Christian K. Nordtømme. Etter mer enn to tiår med suksess i bransjen, er Nordtømme klar til å benytte sin ekspertise til å styrke Moss’ næringsliv og hjelpe lokale gründere å realisere sine drømmer.

Nordtømme har en imponerende karriere som spenner over to kontinenter, særlig i byene Oslo og New York, hvor han har jobbet med alt fra små oppstartsbedrifter til store konserner og organisasjoner. Med sin solide bakgrunn i kommunikasjon, markedsføring, og entreprenørskap, har han spilt en avgjørende rolle i både etablering og vekst av flere selskaper.

Etter å ha bosatt seg i Larkollen for noen år siden, har Nordtømme observert en rekke små bedrifter i og rundt Moss som har slitt med å overleve. Han føler sterkt for lokalsamfunnet og byens potensial og er fast bestemt på å gjøre en forskjell.

Christian K. Nordtømme har mer enn 20 års erfaring med markedsføring og entreprenørskap, og etablerer seg når som coach og rådgiver for små bedrifter i Moss. Foto: Irene Sandved Lunde

– Når jeg ser små bedrifter gå til grunne, føles det hjerteskjærende, sier Nordtømme. – Moss har så mye å tilby, og jeg tror mange av disse bedriftene kunne ha blomstret med riktig veiledning innen markedsføring og forretningsutvikling

Derfor har Nordtømme besluttet å etablere seg som markedsføringsrådgiver i Moss. Han ønsker å tilby sin ekspertise til lokale bedrifter, spesielt de motiverte gründerne og små bedriftene som han brenner mest for å hjelpe. Gjennom sin erfaring og kunnskap håper Nordtømme å veilede og styrke disse bedriftene, slik at de kan realisere sine gründerdrømmer.

Moss og områdene rundt får nå tilgang til en markedsføringsekspert som har stått overfor ulike utfordringer i bransjen og som er klar til å styrke lokaløkonomien. Nordtømme håper at hans innsats vil bidra til å gjenopplive næringslivet i Moss og gi de lokale bedriftene den nødvendige støtten de trenger for å trives og lykkes.

Lokalsamfunnet i Moss ser frem til å dra nytte av Christian K. Nordtømmes kompetanse og engasjement for å hjelpe små bedrifter til å blomstre. Hans initiativ viser at selv erfarne fagfolk med globale erfaringer kan gi tilbake til sitt lokalsamfunn og bidra til vekst og utvikling.