Marius Samuelsen endelig tilbake med ny musikk

Det har vært stille fra Marius Samuelsen etter han gikk straka vegen helt til topps under musikkonkurranse-suksessen Idol i 2016. Ventetiden har opplevdes uendelig lang for de som har ventet på å få høre mer av den særegne stemmen de ble så glad i, og i dag er ventetiden over når Samuelsen kommer med en musikalsk gavepakke bestående av to låter – ”Gravity” og ”Out Of Order”.

Gravity” handler om å ha noe eller noen å kunne elske og å være glad i, et anker i livet og i hverdagen. Låta blir litt som en hyllest til noen. På den andre siden er ”Out Of Order” en låt som viser hva som kan skje dersom kjærligheten blir til sykdom og byrder for tunge til å bære. Jeg skriver mange melankolske tekster som graver dypt i den såre rot. Denne er en av disse. Sårheten er evig vakker, forklarer Samuelsen om dagens utgivelser.

Artist, musiker og låtskriver Marius Samuelsen hadde bestemt seg for å satse på musikk lenge før Idol kom hans vei. De allerede høye ambisjonene, kombinert med det enorme talentet han fikk vist for det norske folk gjennom hele hans deltakelse i musikkonkurransen, sikret han til slutt seieren.

I tillegg til å fremføre imponerende tolkninger av ikoner som David Bowie, Nirvana, Queen og Susanne Sundfør, benyttet Samuelsen også tiden på direktesendt TV til å fremføre egenskrevet materiale, og ble derfor raskt stemplet som en dyktig låtskriver i tillegg til å ha både stemmen og formidlingsevnen en artist bør, og skal, ha.

At det har gått 1,5 år siden han slapp Idol-finalelåta ”One Of These Days” forklares med at Samuelsen har tatt seg god til i studio, der han har samarbeidet med flere ulike låtskrivere og produsenter, og fokusert på å finne sitt eget musikalske uttrykk. En smakebit på hva det er har vi gleden av å høre på dagens utgivelser, ”Gravity” og ”Out Of Order”.

Det føles deilig å endelig være tilbake med ferske låter! Jeg har jobbet hardt og lenge med forskjellig materiale. Folk har vært tålmodige, noe som har gitt meg friheten til å ikke forhaste noe. Masse mer ligger på lager!

Vi gleder oss til fortsettelsen.

TRYKK PÅ BILDET UNDER FOR Å HØRE GRAVITY // OUT OF ORDER NÅ!

Marius Samuelsen - Gravity // Out Of Order

Følg Marius Samuelsen på Spotify, Facebook, Instagram eller hans hjemmeside for nyheter og oppdateringer.

—–

Andre om Marius:

Fyren er velsignet med en killer kombo av vokalkraft og en kløktig penn. Det eneste riktige å gjøre når Marius synger er å holde kjeft og lytte medgjørlig.
Sandeep Singh, Idol-dommer 2016

En ung og talentfull kar som er spennende å følge med på. Og for en forfriskende stil han har!
Kristian Kristensen, artist og låtskriver

Marius Samuelsen er hel, glødende ved. Komplett pakke på plass: Stemmen, låtene, tekstene, personligheten. Sjeldent!
Tore Renberg, forfatter

—-

”Gravity”
Skrevet av: Marius Samuelsen, Simen Hope, Askjell Solstad, Bjarte De Presno Borthen.
Produsert og mixet av: Simen Hope og Askjell Solstrand
Mastret av: Simen Hope og Alex Wharton

”Out of Order”
Skrevet av: Marius Samuelsen
Produsert og mixet av: Simen Hope og Askjell Solstrand
Mastret av: Simen Hope og Alex Wharton

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her