Madrugada annonserer nytt album!

Pressemelding –

Etter suksess-turneen i 2019 for å feire 20-årsjubileumet til det klassiske debutalbumet «Industrial Silence» var det et par ting som umiddelbart ble klart for de tre gjenlevende originalmedlemmene. Blant annet at de ønsket å spille flere konserter, og for å kunne gjøre det, var alle enige om at de måtte lage ny musikk.

Etter turneen gikk de rett inn i øvingslokalet og startet prosessen med å skrive ny musikk. Arbeidet foregikk i bandets eget studio, Malabar, i Oslo, i Velvet Recording i Spydeberg (der ett av sporene på albumet, «Imagination», ble spilt inn) og i Berlin. 70% av materialet på det ferdige albumet er helt ferskt. Men bandet reddet også et par eldre låter fra skrivebordsskuffen: «The World Could Be Falling Down» har sine røtter i tiden rundt det første Madrugada-albumet. «Slowly Turns The Wheel» stammer fra perioden mellom det tredje og det fjerde.

Deretter gikk veien videre inn i studio. Bandet ankom Los Angeles i slutten av februar 2020, og kjente på følelsen av høytid over å spille inn plate i selveste Sunset Sound – der klassiske album med Led Zeppelin, Fleetwood Mac, The Doors og Rolling Stones er blitt til.

Resultatet ble albumet «Chimes at Midnight» som slippes 28. januar 2022. Albumet er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling: https://madrugada.lnk.to/ChimesAtMidnightNOPS

Albumet er produsert av Kevin Ratterman (Ray LaMontagne, My Morning Jacket, The Flaming Lips)

4. og 5. februar 2022 spiller Madrugada to konserter i Oslo Spektrum, etterfulgt av en Europaturnè i mars.

Tracklist:

1. Nobody Loves You Like I Do

2. Running From The Love Of Your Life

3. Help Yourself To Me

4. Stabat Mater

5. Slowly Turns The Wheel

6. Imagination

7. Dreams at Midnight

8. Call My Name

9. Empire Blues

10. You Promised To Wait For Me

11. The World Could Be Falling Down

12. Ecstasy