Madden og Chris Holsten med nytt samarbeid

Den ene har markert seg bak produsent-spakene med en verdenshit av en debut, og den andre har preget hit etter hit med sin særegne og fløyelsmyke vokal.

De har allerede samarbeidet en gang tidligere, på en av sommerens store tunes, «Echo», og nå gjør de det igjen, i en deilig kombinasjon av et moderne sound og det beste fra 80-tallet, på deres nye collab «All About You». Vi snakker selvsagt om Madden og Chris Holsten.

Hitprodusent, artist og låtskriver Madden introduserte seg selv med en tornado av en debut da han våren 2016 slapp låten som skulle bli en av de 100 mest streamede låtene i Spotify – i verden. I skrivende stund kryper antall avspillinger tett opp under svimlende 100 millioner ganger, og «Golden Light» sørget i lang tid for topp stemning på dansegulv kloden over.

I fjor sommer hørte du Chris Holstens stemme over alt, da han nysignert til Warner Music Norway inviterte til tidenes sommerfest med hiten «On My Own». I sommer hørte du han igjen da han flyttet festen til den varme sommerbrisen i sørvest med «MEXICO». Den feelgood´e sommerhiten surfet på gode listinger på norsk radio, og lå trygt i toppskiktet på Spotify sin Topp 50-liste. I skrivende stund har låta over 6 millioner avspillinger – og dette kun i løpet av fire måneder.

Nå koker de musikalske hitmakerne igjen hodene sammen, og introduserer oss for det som i følge de selv er deres mest groovy låt hittil:

Planen var egentlig ikke å gjøre et nytt samarbeid så tett på «Echo», men why change a winning team?, sier Madden og Chris Holsten om å velge å jobbe sammen igjen, på det de ønsker skal være en goodvibe-låt som skal gjøre deg glad selv om det nå går mot mørkere tider.

Artistene har tilbragt mye tid på scenen sammen under blant annet VG-listas årlige turné i sommer, der de har fremført både «Echo» og «MEXICO» foran titusener av fans, og understreker at de har en fantastisk god kjemi som gjør det veldig gøy og igjen gjøre et låtsamarbeid.

Spesielt gøy er det også når de er tilbake med en banger av et ordentlig 80s throwback du kan flashe de nye movsa dine til. «All About You» er i dag ute over alt der du hører musikk – sjekk den ut HER

MADDEN: Facebook // Instagram // YouTube // Spotify
CHRIS HOLSTEN: Facebook // Instagram // YouTube // Spotify

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her