Løft spillet med Instinct Esports Edition

Garmin lanserer Instinct® Esports Edition, en robust GPS-smartklokke, spesialutviklet for e-sportsutøvere og entusiaster som ønsker å løfte sine prestasjoner til neste nivå. Klokken er utviklet fra erfaringen i Garmins teknologi med registrering av helse, aktivitet og trening med en dedikert e-sportfunksjon, hvor det er mulig å registrere og analysere puls og stressnivå når man spiller. Man kan videre ta del i langsiktige analyser av trender. Garmins nye streamingverktøy STR3AMUP!™ gir også mulighet til å livestreame biometriske data og dermed gi følgerne en helt ny streamingopplevelse1. Med tre dagers batterilevetid i e-sportmodus kan man utnytte mest mulig av spilletiden.

”Internasjonale eliteutøvere benytter Garmins produkter for å måle og forbedre sine prestasjoner. Med Instinct Esports Edition kan utøvere innen e-sport benytte seg av samme teknologi for å følge med på hvordan kroppen reagerer under intens konkurranse,” forteller Dan Bartel hos Garmin.
”Spillere kan over tid benytte data fra Instinct til å se forandringer i søvnmønster eller aktivitetsnivå, noe som kan være med på å øke den mentale og fysiske prestasjonen under spill.”

Instinct Esports Edition er spesialutviklet i henhold til militær standard (MIL-STD 810). Klokken leveres med opptil 80 timers batterilevetid i e-sportmodus og opptil 14 dager i smartklokkemodus. Klokken leveres i et rødt og sort, robust design. Med en tydelig skjerm stikker den seg ut om man sammenligner den med en tradisjonell klokke. Når Instinct er parkoblet med kompatibel smarttelefon viser klokken varsler om telefonanrop, e-post, sms og mye annet.

Aktivitetsprofil for e-sport

Under konkurranse velger spilleren aktivitetsprofilen e-sport på klokken. Deretter viser, og analyserer, Garmins håndleddsbaserte pulsteknologi2 spillerens puls og stressnivå i forhold til tid på dagen og en Game Timer. Måling av stress og puls i sanntid kan hjelpe spilleren til å styre sine ressurser, både fysisk og mentalt, slik at man kan være mer fokusert og prestere mer effektivt. Når en gaming-session er avsluttet kan denne lastes opp til appen Garmin Connect™3 (gratis), hvor data lagres og analyseres for å se hvordan kroppen reagerer i ulike gaming-situasjoner.

STR3AMUP! Livestreamer biometriske prestasjonsdata

Med Garmins nye streamingverktøy STR3AMUP! kan spilleren overføre informasjon om puls, stressnivå og Body Battery™ i sanntid, ved å integrere data i videostreaming, og opptak med overlays, som kan tilpasses. Ved å vise data i sanntid får spilleren mulighet til å interaktivt holde kontakt med publikum og vise hva som kreves fysisk og mentalt under konkurranse. STR3AMUP! gjør det mulig for publikum å engasjere seg mer med sine favorittlag eller favorittspillere.

Registrering av helsedata

Instinct Esports Edition er utviklet for elitekonkurranser og har et stort utvalg av verdifulle Body Metric analyse-funksjoner2, slik at man blir bevisst på, og kan justere, hvordan kroppen reagerer i en konkurransesituasjon3. Noen av funksjonene er listet nedenfor.

  • Håndleddsbasert pulsmåling: Se pulsdata og få varsler om pulsen er for høy eller lav under hvile, samt informasjon om hvordan kroppen reagerer i ulike gaming-situasjoner.
  • Avansert søvnregistrering: Se et helhetsbilde av hvordan man sover med en sammenstilling av ulike søvnstadier, fra lett til dyp søvn og REM-søvn. Slik kan man se et helhetsbilde og gjøre eventuelle forandringer for å være mer fokusert.
  • Stressmåling: Ved hjelp av Garmins heart rate variability-funksjon kan Instinct Esports Edition beregne spillerens stressnivå og gi mulighet for å optimalisere situasjonen.
  • Body Battery energimåling: Benytter data om puls, stress og søvn for å beregne hvor høyt energinivået er i kroppen – og gir en visning av når de beste tidspunktene er for aktivitet og hvile.
  • Mer enn 30 apper for sport- og aktivitetsmåling: Tren med et stort utvalg av preprogrammerte aktivitetsprofiler, utøvere som ønsker mer avansert informasjon om prestasjon kan også kjøpe et pulsbelte (selges som tilbehør).

Instinct Esports Edition selges til veiledende utsalgspris på kr. 3 599.-

1 Når klokken er parkoblet med datamaskin via BLUETOOTH®

2 Les mer om nøyaktighet for aktivitetsmåling www.garmin.com/ataccuracy

3 Når klokken er parkoblet med kompatibel smarttelefon 

Astralis og Garmin inngår nytt strategiskt samarbeid, les mer i vedlegg: “Astralis x Garmin ENG.pdf”og på https://astralis.gg/news