LAUREN ute med ny singel

I januar fikk vi en smakebit på artisten LAUREN, da hun singeldebuterte med låta «Slave». Nå er det klart for nye toner fra 18-åringen.

«Look At Me Now» heter låta som følger opp LAURENs norske hiphopbars. En låt som med sine spanske rytmer og tekstlinjer tar oss med til tropene nå midt på vinteren.

«Look At Me Now» handler om å være seg selv og gjøre sin egen greie. For LAUREN er lei av at andre skal fortelle henne hva hun kan og ikke kan gjøre. Både i musikken og i hverdagen.

Jeg møter hele tiden folk som skal mene mye om det jeg driver med, uten at jeg har spurt. Jeg tror det gjelder kvinner spesielt. Det er lettere for oss å bli tillagt en merkelapp, ut ifra hvordan vi kler oss eller prater.

For LAUREN er sikker på at verden hadde blitt litt kulere om vi bare alle gjorde vår egen greie og fulgte oppfordringen i linjer som ”I do me, so keep doing you”

Det handler om girl power, noe LAUREN har fått inn med morsmelka. Oslo-jenta er vokst opp med sin Cubanske mor og i deres familie har damene alltid stått sterkt.

– Denne låta går ut til alle mine søstre som føler på dette i hverdagen. Kvinner er fremtida! 

Lytt til «Look At Me Now» her!

// Følg Lauren på InstagramFacebook og Spotify for oppdateringer 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her