Klar for Harry Potter-soundtrack på vinyl?

Fredag 17. november slippes en limited-edition samleboks av soundtracksene til Harry Potter-seriens fem første filmer på dobbel vinyl.

Filmene basert på de syv bøkene om Harry Potter-verdenen er blant verdens mest kjente og suksessfulle filmserier. En nøkkelkomponent som hjalp å bringe forfatter J. K. Rowlings bøker til live på kinolerretet var den stemningsfulle musikken skapt av komponistene John Williams, Patrick Doyle og Nicholas Hooper.

Denne høsten presenterer Rhino Harry Potter: Original Motion Picture Soundtracks I-V, tilgjengelig fra 17. november. Samleboksen inkluderer lydspor til filmene: Harry Potter og de vises stein (2001), Harry Potter og Mysteriekammeret (2002), Harry Potter og Fangen fra Azkaban (2004), Harry Potter og Ildbegeret (2005), Harry Potter og Føniksordenen (2007). Samleboksen inneholder også et minnekort som nedlastningsmulighet for musikken.

Lydsporene til de tre første filmene ble komponert av John Williams, som har laget musikk til noen av de mest populære filmscenene i historien. En låt som debuterte på første filmen, Harry Potter og de vises steins lydspor, ”Hedwig’s Theme”, satte det musikalske temaet for filmserien og er med i alle de åtte filmene.

Fredag 17. november er samleboksen tilgjengelig overalt. Se mer info i vedlagt pressemelding.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her