Kjartan Lauritzen deler ny smakebit fra sitt kommende debutalbum.

Pressemelding –

I mai delte Kjartan Lauritzen låta «Million», hans første utgivelse på over to år. Nå deler han en ny smakebit fra sitt kommende debutalbum som ventes i september 2021. Albumet har fått navnet «Kjartanisme», og den nye låta han deler fra det kommende albumet heter «TADA».

TADA handler om at ventetiden er over: Kjartan er tilbake og Kjartanismen er i full effekt! Det handler om å endelig kunne spre glede igjen, og det er magisk. Ikke noe svart magi i denne kåken, kjartanismen er her for å bli! TADA!

Kjartan selv sier følgende om prosjektet:

Sjølve albumet handler om korleis Kjartan har påvirka livet mitt, både positivt og negativt,

så eg vil ikkje undergrave negative følelser, eller fortelle folk at det «berre er å tenke positivt», men eg ønsker å inspirere andre til å oppsøke positive følelser.

Kjartan Lauritzen er eit prosjekt som alltid har handla om alt positivt og fint, så for meg har det vore ein plass eg har måtte prøve å få meg sjølv til å tenke positivt og være glad, sjølv om eg kanskje ikkje var det akkurat den dagen eller veka eg måtte jobbe med musikk. Eg opplevde at det var veldig godt for meg å kunne gå inn i ein sone der eg virkelig måtte prøve å tenke på positive ting, morsomme ting og å være snill.

Om Kjartan Lauritzen:

Kjartan Lauritzen har gått fra å være en nesten normal gutt fra Balestrand i Sogn & Fjordane til å bli Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål og sin gledesspredende karakter tok han først Bergen med storm, før resten av landet åpnet øyner og ører for bygdegutten.

Mest kjent er han nok for sine liveshows, hvor han alltid er opptatt av å levere et show som skiller seg ut og skape en unik kontakt med publikum. For dette har han blitt P3Gull-nominert til to ganger som «Årets live-artist».

Kjartan Lauritzen har fra starten vært et prosjekt som har handler om alt som er positivt og fint, og nylig annonserte han at han starter sin egen religion, Kjartanisme.

Religionen handler i korte trekk om å spre positivitet og glede, og oppfordre folk til å ha tro på seg selv og følge drømmene sine. Allerede et døgn etter at han delte nyheten hadde religionen over 2000 tilhengere.

I september ventes debutalbumet hans, «Kjartanisme», som handler om å tro på seg selv og å elske seg selv, og tar for seg hvordan de to siste årene har vært for Kjartan – på godt og vondt. Mer info om dette kommer nærmere albumslipp.