Kid Francescoli til Parkteatret

Pressemelding –

Kid Francescoli til Parkteatret 22. februar

Multitalentet Mathieu Hocine, også kjent som Kid Francescoli, kommer til Parkteatret 22. februar med sin samling av sjelfulle elektronika-låter.

Etter en utsolgt verdensturné (over 200 konserter i Europa, USA og Asia), og hits som «Nopalitos» (2021), «Blow Up» (2014) og «Moon» (2017), er den Marseille-baserte produsenten og multiinstrumentalisten ivrig etter å spille sitt siste album, ´Sunset Blue’, live. Denne fine samlingen av låter hedrer hans middelhavsrøtter med elegante popmelodier.

´Sunset Blue´ ble til midt i verdensturneen, og er et direkte resultat av energien fra turnélivet og fansens gode stemning. Etter å ha smilt, sunget og danset med mennesker over hele verden fikk Kid Francescoli et ønske om å omskrive denne ekstatiske følelsen til musikk. Albumet er en følsom opplevelse, fra soloppgang til solnedgang, fra første spor til siste. Det er en utforskning av en evig sommer, som når sitt klimaks i de aller siste sekundene av sporet «Corsica», noe som får oss til å trykke play og dykke ned i denne juvelen på nytt. En vakker kosmisk tur!

Vi gleder oss til å oppleve både nye og gamle låter når Kid Francescoli inntar scenen på Parkteatret 22. februar.

Ordinært billettsalg fredag 20. oktober klokka 11:00 via Ticketmaster.no

For mer informasjon, pressebilder, intervjuhenvendelser eller presseakkreditering, kontakt erika@allthingslive.com