Kamelen slipper «Stakken pt II»

«Sagt det før, eg må si det igjen

Jobber hardt, men ikke 9-5

Og kall meg James Bond med 765

Den går bang bang, bang»

Det nærmer seg albumslipp for en av landets største rappere, og 10. november slipper han siste smakebit – «Stakken pt II».

««Stakken pt II» er oppfølgeren til låten «Stakken» fra mitt forrige album, «Frikjent». De som vet de vet – Stakken for life» – Kamelen

Kamelen sparket i gang høsten med «Boys I D Blå» feat. den danske rapperen Branco i september etter å ha lagt en fullstappet festivalsommer bak seg. Låten var første ut fra hans kommende album, og i slutten av oktober slapp han «Slipp deg løs» – en låt om å senke skuldrene og nyte, med en deilig saksofon for å gi det hele riktig vibe. Låten ligger fremdeles godt inne på topplistene.

«Stakken pt II» er produsert av Sebastian Jespersen aka NADO og er ute overalt fredag 10. november.

____

Den platinasertifiserte Bergenseren har de siste årene blitt en av landets største rappere. Han har vært godt synlig med hitlåten «Creme De La Creme», «BAP» med Broiler og Emma Steinbakken, opptrådt på blant annet P3 Gull, VG-lista og Gullruten, vært radiolistet på både P3, MP3 og P3X, Spellemannvinnende og P3 Gull-nominert, hatt flere landsoverskridende samarbeid og ligget på topplistene i Danmark. Høsten 2022 var han på turné og spilte i blant annet Oslo, Ålesund og København, i tillegg til to konserter på USF Verftet i Bergen der den første ble solgt ut på under to døgn. Samtidig var han aktuell med dokumentarfilmen «Si Ingenting» på kinoer over hele landet. I 2023 tar Kamelen det hele til neste nivå – med låtene «Mama», sin rørende hyllest til moren sin, sommerlåtene «Damn Girl» og «Baby», en fullstappet festivalsommer og et helt nytt album.