Kamelen lader opp til album med å brenne bensin

5. januar slipper Kamelen siste singel fra sitt kommende album. «Benzin» er en låt som ja, høres ut som den går på bensin, og som understreker den rå gatefølelsen på det kommende albumet.

«Når du hører låten tenker du automatisk – hadde denne låten vært en bil, så hadde den gått på bensin. Du kan høre og føle bassen og lyden av bilden. Selv om den er rask og uptempo er det ingen elbil, for å si det sånn» – Kamelen

I løpet av høsten har Kamelen sluppet flere singler – blant annet «Boys I D Blå» med danske Branco, «Slipp deg løs» og «Stakken Pt II». Og med alt fra saksofon til gaterap beviser Kamelen med millioner av streams og topp 50-plasseringer på Spotify at det kommende albumet er verdt å vente på. I forbindelse med albumslipp spiller han hele to konserter på USF Verftet i Bergen 26. januar.

«Benzin» er ute fredag 5. januar.

____

Den platinasertifiserte Bergenseren har de siste årene blitt en av landets største rappere. Han har vært godt synlig med hitlåten «Creme De La Creme», «BAP» med Broiler og Emma Steinbakken, opptrådt på blant annet P3 Gull, VG-lista og Gullruten, vært radiolistet på både P3, MP3 og P3X, Spellemannvinnende og P3 Gull-nominert, hatt flere landsoverskridende samarbeid og ligget på topplistene i Danmark. Høsten 2022 var han på turné og spilte i blant annet Oslo, Ålesund og København, i tillegg til to konserter på USF Verftet i Bergen der den første ble solgt ut på under to døgn. Samtidig var han aktuell med dokumentarfilmen «Si Ingenting» på kinoer over hele landet. I 2023 tar Kamelen det hele til neste nivå – med låtene «Mama», sin rørende hyllest til moren sin, sommerlåtene «Damn Girl» og «Baby», en fullstappet festivalsommer og et helt nytt album.