Julie Bergan ute med ny singel fra debutalbumet i dag

Ny singel viser ny side fra Julie Bergan.

Vi har allerede visst en liten stund at Julie Bergan album-debuterer fredag 2. februar, takket være generøse smakebiter i hennes sosiale kanaler. Onsdag denne uken avslørte imidlertid Julie Bergan at hun ikke hadde tenkt å sitte rolig i båten helt frem til da. Hennes nye singel, «Guilt Trip», var da bare to dager unna release, og i dag er dagen der denne bouncy lille diamanten av en poplåt er ute.

Jeg er sååå glad for at jeg får slippe «Guilt Trip» allerede en uke før albumet, for jeg har vært gira på å få denne låta ut helt siden vi satt i studio med den for flere måneder siden, forteller Bergan ivrig.

«Guilt Trip» følger opp et hektisk og suksessrikt 2017 for Bergan. Den forrige singelen, «Incapable», ligger fortsatt høyt på hitlistene, og har blitt hyllet som et mesterverk av en popballade. Med «Guilt Trip» viser Julie Bergan en litt annen side av seg selv igjen, og er åpningslåten på Bergans kommende debutalbum. På denne måten bekrefter ikke bare den unge popstjernen at hun er en allsidig og imponerende vokalist og låtskriver, men at hun er klar for et minst like hektisk 2018.

Jeg er veldig stolt av «Guilt Trip», og elsker både konseptet og følelsen jeg får når jeg hører låta. Håper folk som hører denne blir like glad av å høre den som jeg blir!, sier artister om dagens utgivelse.

«Guilt Trip» er allerede listet på P3, mP3 og NRJ, og er ute overalt i dag.

Hør den ved å trykke på bildet under!

Julie Bergan / Guilt Trip

Følg Julie Bergan på Facebook, Instagram, YouTube og Spotify, og stikk innom hennes hjemmeside for nyheter og oppdateringer.

Les også dagens intervju med D2 Magasin her

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her