Julie Bergan slipper låt med superduoen Seeb!

Julie Bergan vet virkelig hvordan man kickstarter et nytt tiår. Sammen med den norske produsentduoen Seeb, slipper hun den helt ferske singelen «Kiss Somebody» fredag 3. januar.

«So get out of bed
Forget everything that you had
Go out and find someone else».

Skiensjenta følger opp et aktivt 2019, hvor «Kiss Somebody» er første singel ut fra den kommende EPen «HARD FEELINGS: Ventricle 2», som slippes i løpet av vinteren.

I året som har gått har Bergan strømmet til platina med «STFU», opptrådt over hele verden på sin «Hard Feelings Tour» og sluppet EPen «HARD FEELINGS: Ventricle 1» i oktober. Hun er kjent for å slippe følelsene løs, og la hjertet ta over i musikken hun formidler – og den kommende låten er intet unntak:

«Kiss Somebody har et positivt budskap om synet på fremtiden» forteller Bergan. «Fortsett fremover, ikke ta livet så høytidelig og kyss hvem du vil: kyss en gutt, kyss en jente, bare kyss noen!»

«Sometimes it’s all in your head
Sometimes it’s hard to forget
Sometimes you just gotta kiss somebody»

Med over 5 milliarder strømminger bak seg er Seeb virkelig en genikonstellasjon uten like. Duoen bestående av Simen Eriksrud og Espen Berg har remixet artister av største rang, som Coldplay, Taylor Swift og Shawn Mendes. Ikke minst har gutta også blitt grammynominerte og klatret til #4 på den amerikanske Billboard hot 100 singellisten med sin Mike Posner-remix «I Took A Pill In Ibiza». De har vunnet Spellemannspris for Årets Popgruppe, og var i 2018 mest spilt på norsk radio med deres «Drink About».

En av Bergans mange samarbeidsdrømmer går i oppfyllelse nå som låten er et faktum – noe hun har ønsket siden de begge spilte på X Games Hafjell i 2017. Man er virkelig full sirkel når de for første gang står sammen på scenen i Hamar under årets idrettsgalla på NRK den 4. januar, for låtens TV-debut.

«Kiss Somebody» er tilgjengelig der du hører musikk.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her