Julie Bergan er ute med sin mest personlige låt noensinne

«U Got Me» tar for seg de brennende følelsene som setter i gang når man er nyforelsket. Hvor intenst man vil ha en annen person og hvor totalt satt ut av spill man kan bli når man trodde du hadde noenlunde kontroll. Det er nytt, spennende, altoppslukende og sommerfuglene flyr ukontrollert i magen.

My head is in the ceiling while my body is laying on the floor
Never turning back, you got me feeling like I have never felt before

Selv om Julie har skrevet låter om kjærlighet tidligere, oppleves «U Got Me» mer personlig og ekte enn noen gang. Inspirasjonen ligger tett opp mot eget liv, tanker og erfaringer som gjør at vi kommer enda nærmere popstjernen enn før.

U got me so good, I feel your body on my fingertips, I’m never letting you go
I wanna stay up, stay in, under your skin
we’ll never die, we’ll never die – U got me

Slik blir vi introdusert for en annen side av drivkraften som er Julie Bergan. Det virker kanskje som en side som vil være i konflikt med den sterke, uavhengige, energiske og fryktløse Julie vi vanligvis ser. Hun som bærer en glødende selvsikkerhet og handlekraft. Hun som driver sitt eget selskap i en alder av 24, utstråler profesjonalitet og tar artistjobben på alvor ved å være 100% investert i alt hun gjør.

Never been so warm inside, I’ve never been so terrified

Forelskelse er på mange måter en skremmende sinnstemning fordi man må åpne opp og gjøre seg sårbar. Implisitt i dette ligger det et krav om å tørre miste kontrollen, som naturligvis er en ubehagelig tanke når man vanligvis må ha stålkontroll i de fleste områder av livet. På listen over ting som skremmer Julie finner man å slippe ny musikk, fordi det alltid betyr så mye for henne, samt ansvaret som følger med å være en rollemodell.

I could get so happy I could fall down from the sky and start to cry

Men felles for disse tingene, annet enn å dytte Julie utenfor behagelighetens komfortsone, er at de gir en enorm glede og mestringsfølelse. «Tilbakemeldinger fra fans som viser at jeg kan gjøre en positiv forskjell. Og ikke minst hvordan jeg kontinuerlig vokser, lærer og utvikler meg som person såvel som artist».

I want to move slow, just so that you don’t go, I want you to be by my side – U got me

Det er denne euforiske lykkefølelsen som gjorde at Julie ønsket å dele «U Got Me» med verden. Et ønske om å dele de gode følelsene låta vekket i henne med andre, litt som en flaske med boblende energi som måtte få et utløp før det renner over.

«U Got Me» kan høres overalt fra 19. oktober. Sjekk ut låta her. 

Følg Julie Bergan på FacebookInstagram og YouTube

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her