Jonas Benyoub setter spor i snøen Credit: Nisju & Armand Nasiri

Pressemelding –

Årets stjerneskudd, Jonas Benyoub, slipper singelen «Spor i snøen» 14. oktober. Låta, som handler om å gå sin egen vei og klare seg, sørger både for dansemoves og gåsehud.

«Mamma, jeg så deg gråte. Yemma du felte en tåre. Din sønn er ute på havet – alene uten årer. Jeg bygde en flåte, den minste av alle båter, men seiler fint. Jeg lover». Slik starter singelen «Spor i snøen» – en låt som handler om å seile sin egen sjø, og finne sin egen vei i livet.

De fleste av oss har opplevd bekymrede foreldre. Foreldre som er frustrerte eller bekymret over valgene barna tar – enten det handler om fritidsinteresser, karrierevalg eller drømmer og ambisjoner.

«Spor i snøen» handler om nettopp disse bekymringene, og hvor vanskelig det kan være for foreldre å se barna sine vokse opp, ta utradisjonelle valg og gjøre sin egen greie. Den handler om å seile sin egen sjø, bygge sin egen flåte – og sette spor i snøen. Skape historie.
– Og det er akkurat dét Jonas Benyoub gjør!

Selv om ikke alle låtene mine handler om meg selv, kan jeg helt klart kjenne meg igjen i historien jeg forteller i «Spor i snøen». Mamma og pappa har nok til tider vært litt bekymret over hvordan dette skal gå. Skoleflinke Jonas, som plutselig skulle bli artist. De støtter meg i alt jeg gjør, men dette er nok litt min måte å si at det går bra på. Jeg har kommet såpass langt, og kan ikke se tilbake. Jeg vil fullføre denne seilturen – selv om det er på en liten flåte jeg har bygget selv.

Låta er ute i dag(14. oktober), og er Jonas Benyoub sin første singel fra hans kommende prosjekt, Zero Love Deluxe– en oppfølger til debutalbumet «Zero Love».

—————————–————————————————————————————————————————————
Jonas Benyoub er født og oppvokst i Oslo, og har etter hvert blitt et velkjent navn i musikk-Norge. Etter flere features med artister som blant annet Karpe, Tommy Tee, Lars Vaular, Dutty Dior og Yosef fra Madcon, ga han ut debutalbumet «Zero Love» i 2022. Med bakgrunn fra både Alf Prøysen og Samira Said, tajin og pinnekjøtt har Jonas en unik evne til å formidle budskap gjennom flow, metaforer og rytmer. Jonas Benyoub ble tildelt prisen «Årets stjerneskudd» under By:larm-festivalen i 2022.