Isah slipper fanfavoritten «Elsk deg sjøl»

Pressemelding –

Det siste året har vært hektisk og innholdsrikt for 23 år gamle Isah fra Stavanger. Ikke bare gjestet han Karpes Spektrum x 10, men han deltok også i årets utgave av “Hver Gang Vi Møtes” og startet året med to låter på Spotify topp 10. Nå slipper den unge Spellemannsvinneren den andre smakebiten fra hans kommende debutalbum. “ELSK DEG SJØL” ble stemt frem som neste singel av fansen, og er en låt med et viktig budskap.

«Låta handler om det å kunne sette pris på seg selv, og ikke glemme hvor viktig du selv er. Dersom du noen gang glemmer det, håper eg at denne sangen her kan være som en påminnelse.» – Isah

Det etterlengtede debutalbumet hans slippes 21. juni, og akkompagneres av en festivalsommer med blant annet NEON, FOMA og Ypsilon på lista.

«ELSK DEG SJØL» er ute 19. mai.

Isah har på kort tid blitt det nye store navnet på̊ den urbane R&B scenen. På̊ sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har over 31 millioner streams og vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. I sitt travle 2019, debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: “sukkerspinn & hodepine”, som har mer enn 24 millioner avspillinger.

I tillegg til å gjeste Karpe på Norge- og Europaturne, ga Isah en av de mest omtalte opptredednene under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere samme høst. Videre stakk Isah av med “Årets stjerneskudd” under by:Larm 2020, samt to prestisjetunge Spellemannpriser i kategoriene “Årets gjennombrudd” og “Årets Urban” på Spellemannprisen 2019. Til tross for at han har en troféhylle fylt til randen, har ikke det unge multitalentet bremset. Katalogen har vokst, med singler som “Zelda”, “Drukne”, “luv meg” og “Blitz”. Da verden stoppet opp under pandemien i 2020, holdt Stavangergutten seg likevel aktiv og spilte en rekke utsolgte konserter. I mai 2022 slapp han singelen “Delilah” som var et friskt pust for både gamle og nye fans. Deretter fulgte han opp med sommerlåten “Love the Chase”, som ble med på noen av landets største festivaler, deriblant Palmesus, Øyafestivalen og Stavern. Festivalsommeren ble forlenget da han i august 2022 var med Karpe på hele 10 x utsolgte Oslo Spektrum, og i oktober i fjor slapp han den svært personlige låten “Øyne i nakken” med Stig Brenner. Låten ble raskt en fanfavoritt, og det var allsang under hele SDKT sin turné som spredde seg over 10 norske byer gjennom høsten. Isah kickstartet 2023 med å gjeste årets sesong av “Hver Gang Vi Møtes” og å ha to låter på topp 10 i Spotify. Hans tolkning av “Alt du vil ha”, en duett han gjorde med Maria Mena, nådde andreplassen på Spotify og har over 10 millioner avspillinger alene. 21. april i år slapp han “E D BARE MEG” som var første singel fra det kommende debutalbumet. Den nære låta gikk raskt topp 50, og Dagbladet trillet femmer på terningen.