Innertier får ikke nok og er tilbake

I følge språkrådet er det «nydebut» Innertier gjør når de, etter halvannet års fravær, endelig er tilbake med ny musikk.

Hvorfor har det tatt så lang tid?

Hadde de lagt opp musikken? Har de vært på jordomseiling? Blitt uvenner? Begynt på astronautskole? Har de brukt sååå lang tid på å pusse alle gull- og platinatroféene sine?
Eller er «Får ikke nok av deg» en 45 minutter lang prog-rock epos som har tatt like mye tid å gjennomføre som to graviditeter?

Neida, Adrian Emile og Karl Fredrik Dahl er like gode venner som før, og har storkost seg i studio der de har nerdet og jobbet med masse nytt og spennende.
Og «Får ikke nok av deg» er bare den første smakebiten fra en konfekteske av kommende snadder.

Låta handler ikke om verdenspolitikk, krig og fred og sånn, men den – for de fleste altfor gjenkjennelige – situasjonen hvor du er veldig betatt av en som nyter all oppmerksomheten, men ikke nødvendigvis gjengjelder følelsene.

Innertier er altså back in business, og med seg har de kompisen Lex Press som de tidligere har samarbeidet med på «Ingen er sånn som du», «Nye jeans» og mulitiplatinahiten «Langt igjen å gå».
Så det er, med andre ord, businness as usual fra duoen som er en av landets mest stødige hitlåt-leverandører.

«Får ikke nok av deg» feat. Lex Press er ute i dag, overalt hvor du kan strømme eller laste ned hitmusikk.

Følg InnertierFacebook og Instagram

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her