Informasjon om flygninger til og fra Kanariøyene

Værsituasjonen på Kanariøyene påvirker dessverre Norwegians flygninger søndag.

Totalt har vi kansellert ti flygninger til og fra Skandinavia i dag, hvorav fem fra Norge, tre fra Danmark og to fra Sverige. Vi har gjennom natten jobbet på spreng for å ivareta våre kunder på best mulig måte, ved å bistå med hjelp til å skaffe hotellovernatting. Vi har også delt ut matkort på flyplassen. Det er en krevende og uoversiktlig situasjon ettersom alle flyselskap er berørt og de fleste hoteller er fulle.

Vi forstår at kundene våre ønsker spesifikk informasjon om sin hjemreise og flygning, men ettersom situasjonen på Kanariøyene stadig endrer deg, er dette vanskelig å gi akkurat nå. Så snart vi har spesifikk informasjon, vil kundene våre bli informert via SMS og av våre samarbeidspartnere på de berørte flyplassene. Vi oppdaterer også våre nettsider løpende med ny informasjon om hver enkelt flygning her.

Norwegian har siden i går hatt åtte fly parkert på Gran Canaria og tre på Tenerife. Sikkerhet er vår viktigste prioritet, og flyene må nå gjennomgå tekniske inspeksjoner for å sikre at de ikke har fått skader fra sandstormene.

Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 36 millioner reisende i 2019. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på nesten 170 fly med en gjennomsnittsalder på 4,6 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). De siste fem årene har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube