I nye lokaler på Sortland

Flere har kanskje registrert at det har kommet et stort, nytt skilt i front på bygget ved siden av bussterminalen i Sortland sentrum.

Det er Calanus Helse som har flyttet fra det gamle Nortura-bygget og inn i lokalene som tidligere huset Mattilsynet i Nordre Frydenlund Allé 6A.

– Her kommer vi til å få det veldig bra, og ikke minst en mer effektiv arbeidsdag, forteller daglig leder i Calanus Helse Henrik Rødsand. Større lager og pakkerom, som nå er vegg i vegg, vil gjøre arbeidet med utsendelse av pakker enklere og vi kan være flere på pakkerommet i hektiske perioder.

Omega-3 fra raudåta

Calanus Helse selger kosttilskuddet Calanus© Oil, som er en omega-3 olje fra hoppekrepsen raudåte. Det selges via internett til kunder over hele landet. Det siste året har vi satset og salget har økt betydelig, noe som resulterte i flere utfordringer med tanke på plass i Nortura-bygget.

De var flere steder og så på nye lokaler på Sortland før de bestemte seg.

– Lokalene i Nordre Frydenlund Allé var i utgangspunktet veldig passende for oss, men vi fikk tilpasset de enda litt ekstra, slik at det ble tilnærmet perfekt for vår drift. Det var også viktig med litt større kontorer og mer lys, noe de føler de har fått nå.

Glødende

I det største kontoret sitter det 5 personer i kundesenteret og bistår kunder via telefon og e-post med bestillinger og produktspørsmål.

– Den siste tiden har vi merket stor pågang og til tider kan telefonen gløde, forteller kundebehandler Trude. – Men det er selvsagt bare gøy!

Videre er det flere kontorer for øvrige ansatte i Calanus Helse AS og morselskapet Calanus AS, samt kjøkken, møterom og garderober.

Kom gjerne innom

Nå som de er enda mer sentralt plassert på Sortland, håper de flere kunder og potensielle kunder kommer innom. 

– Alle er hjertelig velkommen innom kontoret vårt for en produktprat. Man kan også å kjøpe Calanus© Oil-kapsler her på kontoret hos oss, avslutter Rødsand med et smil.

Calanus Helse AS er et heleid datterselskap av Calanus AS og er landsdekkende leverandør av kosttilskuddet Calanus© Oil.

Oljen er produsert av råstoff som er høstet utenfor kysten av Nord-Norge, og oljen fra hoppekrepsen Calanus finmarchicus er en ny generasjon marin olje som skiller seg klart fra fiskeolje og krillolje ved at den tas meget effektivt opp i kroppen i sin naturlige form.

Selskapet er lokalisert på Sortland med administrasjon, kundesenter og pakkeavdeling. Vi har en tett tilknytning til morselskapet Calanus AS, med blant annet felles FOU-avdeling.
I tillegg har Calanus Helse AS et eget dyktig fagteam bestående av lege, farmasøyt og marinbiolog.