Hit reiser nordmenn i sommer

Sommeren er her og mange nordmenn ønsker å reise til utlandet for å oppdage mer av alt Europa har å by på, både storbyene og de solfylte strendene. Norwegian har satt sammen en liste over de ti mest populære utenlandsdestinasjonene for norske reisende sommeren 2023. London, København og Alicante ligger på toppen, etterfulgt av Malaga, Palma, Barcelona, Antalya, Nice, Kreta og Split.

Sommersesongen er den perioden på året der nordmenn reiser mest. I sommerprogrammet tilbyr Norwegian nærmere 300 ruter til over 114 reisemål på tvers av rutenettverket i Norge, Norden og Europa. Fra Oslo lufthavn Gardermoen flyr Norwegian i tillegg til 14 direkte innenlandsruter også 19 direkteruter til destinasjoner i Norden og mer enn 60 direkteruter til reisemål i hele Europa.

– Vi er glade for å kunne tilby et stort og variert rutenettverk denne sommeren, en periode der folk reiser mest. Det er økt interesse for reiser i Europa. Nå tilbyr vi enda flere linjer og avganger enn i fjor sommer og vi ser frem til å ønske alle reisende velkommen om bord, sier Magnus Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Dette er de ti mest populære reisemålene for nordmenn sommeren 2023:

London
København
Alicante
Malaga
Palma
Barcelona
Antalya
Nice
Chania (Kreta)
Split

For mer informasjon og for å bestille flybilletter, gå inn på www.norwegian.com.